Németország hány százaléka lehet árja? És hány százalék vallja magát németnek az összlakosságnak?
"A németek nem törődnek az árjaságukkal. Minden német állampolgár németnek vallja magát."
Szerintem attól, hogy a nyugatbarát média miatt tilos hangoztatni, jópár német van, aki még manapság is egyet ért a náci nézetekkel.
Figy aki német állampolgár még vallhatja magát töröknek, vagy valami egyéb vallásúnak. Magyarországon is van ilyen h hány százalék vallja magát cigánynak, görögnek akárminek... attól még magyar állampolgárok.
Én arra lennék kíváncsi konkrétan, hogy hány százaléknak tiszta a családfája, kell ennek lennie valahol adatnak, csak nem tudom hogy keressem.
Biztos vannak még ilyenek, de a pontos számot szerintem még maguk a német hatóságok sem tudják megállapítani.
"0%. A faj elméletek ott megdőlnek, hogy nincsenek tiszta fajok, ha vannak azok belterjesek, ezért pedig genetikailag igen elfajzottak, szóval tulajdonképpen genetikai szemét."
Volt olyan a Földön, hogy egy természeti katasztrófa majdnem kiírtotta az emberiséget, csak kb. 10 ezer fő maradt életben. Úgy emlékszem, hogy egy vulkánkitörés lehetett.
Meg tudnád mondani, hogy 10 ezer ember esetében miért nem jött létre beltenyészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!