Németország vagy az USA a legjobb ország, vagy valamelyik másik?
Ez érdekes kérdés!
Gazdaságilag az Usa-ban több a lehetőség,de ezzel szemben meg gyakorlatilag nyílt titok,hogy Németország tartja el főleg,Európát!
Már évek óta sokkal több pénzt adnak a közösbe(Unió),mint akármelyik másik állam.
Persze vannak nála is gazdagabbak,pl:Svájc,Monaco,Dánia,ha arányaiban nézzük az országokat,mind a háromban jobb az életszínvonal.
Szerintem minden kontinensnek megvan az egyeduralkodója.
Meg sokféleképpen lehetne összehasonlítani az országokat.
Viszont összeségében az Usa majd mindenben jobb,mint Németország.
Az USA a legerősebb.
Hogy melyik a legszebb, az szubjektív.
Az USA-ban magasabb az életszínvonal.
A kultúráltság megint csak egy mérhetetlen dolog, ahogy a kreatívság is.
Szerintem ilyen szuperország nagyon nincs, csak jó országok vannak.
Az USA a legerősebb, de kultúrája nagyon nincs neki.
Az európai országok mindegyike és a távol-keleti országok bírnak a legmagasabb kultúrával, viszont gazdaságilag és katonailag nagyon ingadozó teljesítményt mutatnak. Számomra Európában a leginkább kulturális ország az Olaszország, de azért ott vannak rendesen anyagi gondok.
Életszínvonal szerintem EU-ban Luxemburgban a legmagasabb, de hát ez csak kis ország.
Kreatív: hát szerintem a japánok eléggé kreatívnak számítanak.
Innen is látszik, hogy nincs egy ország, amire mindent rá lehetne erőltetni, de ha minden összeadjuk, akkor talán a legkiemelkedőbb, az egyik kedvenc országom: Japán. Európára is mondjunk példát: Finnország. Ez egy élhető ország. De kultúrában olaszok verik őket.
Mi az, hogy "jó ország"?
Az USA-ban pl. biztosan nem laknék, Németország is ellenszenves, bár nem annyira.
Anglia és Franciaország valamivel szimpatikusabb, ha már mindenáron nyugati országot kell mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!