Németország vagy az USA a legjobb ország, vagy valamelyik másik?
"Én már nagyon régóta valamiért húzok Németországhoz."
Németország azért nagy kedvence egyeseknek, mert mindig minden tiszta, rendezett és modern.
Ez viszont csak egyfajta, szerintem egyébként elég egyszerű és egyoldalú ízlés.
Anglia, megjelenését tekintve, sem nem tiszta, sem nem rendezett, sem nem modern például. És semmivel sem "fejletlenebb" Németországnál, egyszerűen csak lazább népek lakják. Ugyanez a helyzet Olaszországgal.
Túl kellene szerintem lépni azon a sztereotípián, hogy a civilizáció netovábbja az, hogy egy cigarettacsikk sincs az utcán. A tisztaság is érték, de nem az egyetlen érték. Jó, ha valaki szereti a rendet, de a karótnyelt, anyagias, rendmániás emberek nem feltétlenül a fejlődés csúcsai.
15:07
áruld már el nekem, hogy az angolok mióta lazák? a németek (főleg délen és Berlinben) sokkal de sokkal lazábbak mint a flegma és sznob angolok.
Hát, Japán kreativitása sok mindenben a Kínával való érintkezés is segítette.:)Szerintem ilyet, hogy laza vagy nem laza, nem mondhatunk, mert nem egyformák sehol az emberek. Gazdaságilag az USA, de jó életszínvonalban Svájc, Kanada, az Észak-Európai országokra szavaznék, de Japánban is nagyon jó az életszínvonal.
Kúltúrálisan én is Olaszországra, Franciaországra, és Németországra voksolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!