Van olyan, aki nem gondolta volna az új polgári kormányról, hogy lesznek korszakalkotó döntései?
amíg nem lép a megvalósulás útjára, addig ez sem több, mint bármi amit eddig igérgettek...
egyébként nincs benne semmi korszakalkotó
Ezekről a döntésekről kiderülhet,hogy nem is olyan jók. Már ma lehet tudni,hogy újra csak a gazdagoknak lesz kedvező,az ország többségének nem. Sőt,lehet,hogy még mélyebbre fognak csúszni a nyomorúságba.
A többit pedig csak akkor lehet majd elbírálni,ha néhány hónapig-évig érvényben lesz.
Ami szépen hangzik,az nem biztos,hogy a gyakorlatban is az.
Az elsővel értek egyet, még ne kiabáljuk el.
Világmegváltó ötletek nincsenek benne, de első látásra nem tűnik olyan rossznak.
A lényeg, hogy hogyan valósítják meg, és erre hogyan reagálnak a vállalkotók.
Korszakalkotó ötleteim meg nekem is vannak :-P
Szerintem kifejezetten korszakalkotó döntések:)
Ha egy pár dologba bele is lehet kötn(mert bele lehet) akkor is vannak korszakalkotó dolgok.Nem vagyok egy fidesz szimpatizáns de abszolút elégedett vagyok most.
Ezek nem korszakalkotó döntések, legfeljebb azért tűnnek annak, mert a magyar lakosság 2004 óta elszokott attól, hogy cselekvőképes, határozott, összeszedett, koncepcióval és programmal rendelkező kormányok is létezhetnek.
Amilyenként ma a kormány bemutatkozott, olyan egy átlagos, normális kormány egy átlagos, normális demokráciában. Nem különleges, nem korszakalkotó. Csak a mai Magyarországon tűnik annak, az elmebeteg Gyurcsány ámokfutását és az általa okozott károk csökkentésére szorítkozó Bajnai-féle ideiglenes kormány működését követően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!