Mi a véleményed az új "Orbán" kormányról?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 15:19
1/20 anonim válasza:
Egészségileg?A tervezett dohányzásellenes törvény előtt le a kalappal.
2/20 anonim válasza:
Mivel egészség témakörbe írtad: az Orbán kormány meglehetősen egészségtelen!
3/20 anonim válasza:
Azt csinálja amit vártam! Semmi érdemlegeset!
4/20 anonim válasza:
Kizárólag rosszat tesznek, most majd a tolókocsis idős rokkantakat is elküldik dolgozni?! Osztán hová? És közben szórják a pénzt saját magukra. Ja és folyamatosan növelik a munkanélküliséget az állandó létszámleépítéssel.
+1 millió munkahelyet ígértek, hja, igérni mindent lehet.
7/20 anonim válasza:
Olyan dolgokkal foglalkoznak, ami még bőven várhatna, mert nem hiszem, hogy ez a legfontosabb (pl. dohányzás törvény).
8/20 anonim válasza:
A dohányzás törvénynek örülök (bár a kocsmákban hagyhatnák, de mivel én nem dohányzom és kocsmába sem járok, annyira azért nem érdekel). Egyébként azt hittem rosszabb lesz, de meg vagyok elégedve.
9/20 anonim válasza:
Leginkább egy talicska foshoz tudnám hasonlítani, trágyának nem jó, de nehéz tőle megszabadulni.
10/20 anonim válasza:
összességében ez még nem 4 év munkája így még nem ítélkezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!