Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed az új "Orbán"...

Mi a véleményed az új "Orbán" kormányról?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 15:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
Szarkasztikus Ákosnak van igaza, majd 2014-ben lehet megalapozott ítéletet mondani a mostani Orbán-kormányról.
2011. márc. 4. 18:30
 12/20 doboszoli ***** válasza:
Hm.
2011. márc. 4. 19:19
 13/20 A kérdező kommentje:
hátén nem egészség kategóriába akartam írni..na mindegy..
2011. márc. 4. 20:13
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

Én sem egészségügyi szempontból, hanem mint mint állampolgár - úgyis, mint a közérzet alanya - válaszolok:

KÁROS!

Nagyon káros.

Ha rövid időn belül felfüggesztenék az EU tagságunkat vagy ha a szomszéd országok a Schengeni Egyezmény irányunkba/n/ történő alkalmazását,nagyon fájna, de nem csodálkoznék!

2011. márc. 4. 21:58
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

Sok olyan dologgal foglalkoznak ami csak látszat intézkedés.Ez elterelő hadmüvelet. A törvényeik ellentmondanak egymásnak, pálinkafózés igen, kontra hamburgeradó- dohányzás tiltás.

Nem vagyok elégedett egyáltalán azzal amit eddig tettek, főként az új SZJA törvénnyel.

De most jön még a java:-(((

2011. márc. 5. 16:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Leépítették apám munkahelyét (színház),bezáratják a munkahelyemet (Tűzraktér),emelik a buszjegyárát (nincs kocsim),emelkedett a benzin ára (apám motorral jár),nincs már magyar cukor a piacon(drága szlovák cukrot kell vennünk),többet kell adóznunk(1kulcsosadó),nem találok értelmes új munkahelyeket! eddíg ,ha kérdeztek 10/6-ost adtam a fidesznek! Most 10/2-est! Rosszabb ,mint Gyurcsány idején a megszorítások!!
2011. márc. 7. 12:23
 17/20 anonim ***** válasza:
15 évesek menjenek dolgozni (16 év az EU-ban az alsó korhatás), Elvis tér (minek)? Szabadság szobor helyére gigantikus (és jó drága) Szűz Mária szobor (nem is tudtam, hogy itt mindenki katolikus)?, közszolgálati (honvédségi és rendőrségi) egyetem a 10 milliárdért múzeummá átépített műemlék Ludovikában (pénzkidobás és hová teszik a múzeumot a 200 éves gyűjteményekkel együtt)? Szépművészeti múzeum a Városliget szélére (ne vágj ki minden fát), AUDI-ra nem vonatkozik a természetvédelmi törvény (EU-s védett területek "áttelepítése": nonszensz), nyugdijpénztárak tönkretétele, milliárdoséknak kedvező adótörvények, kirúgások a közszolgálatból, mert kimondták az igazat,m lehetne sorolni. Tűnjetek el a fenébe, Orbán-féle bagázs! Villámgyorsan csúszik ki alólatok az ország! De ki jöhetne helyettetek? Gyurcsányék? Azok inkább soha! A politikai pártok alaposan lejáratták magukat, tolvajbanda.
2011. márc. 7. 22:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Sajtószabadság??? Na igen, Orbán módra! 404 Hiba.

[link]

2011. márc. 9. 23:14
 19/20 A kérdező kommentje:
huhh 22:43-nak nagyon igaza van ...
2011. márc. 10. 19:51
 20/20 anonim ***** válasza:

És ehhez az ingatlanpanamás helyi korrupt véd- és dacszövetséghez mit szóltok?!

[link]

2011. márc. 10. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!