Pontosan mi a menete a közös képviselő leváltásának társasházban?
Akkor úgy módosítanám a kérdésem, hogy amennyiben a hölgy meggondolja magát, vagy marad a szóbeli ígéret, miként lehet ezt jogszerűvé tenni?
Ugyebár az kevés, hogy "azt mondta", feltételezem, valahogyan írásba is kellene adnia. Vagy milyen módon tud lemondani egy kk?
Kérdező, akkor ezért gépeltem én órákon át???
Mindenesetre a lemondás is csak a kgy-en hatályosul, úgyhogy sürgessétek meg az összehívást!
Az SZB-hez meg annyit, hogy: x. napirendi pont: Számvizsgáló Bizottság felmentése, új SZB tagjainak megválasztása.
Itt annyi a nehézség, hogy csak tulaj lehet tag, tehát össze kell szedni 3 értelmes embert.
16:57-nek:
Sajnos ilyenkor csak a további szenvedés...
Esetleg ha az a kevés összefog, akkor van esély. Ha a kevés több, mint az aláírós levélhez szükséges 1/10, akkor meg lehet próbálni, hogy elkezditek meggyőzni a többieket is. Ez nagyon időigényes feladat, de ha elegen állnak mellétek, lehet belőle valami.
Ha kevesebb, akkor is meg lehet próbálni, csak még több munkával jár.
17:16-os kommenthez:
Ahogy az előbb írtam. Nincs szóbeliség. Kgy. összehívása van mielőbb, ahol a "Közös képviselő lemondása / lemondásának elfogadása" az 1. napirendi pont. Meghozzátok a határozatot, jegyzőkönyvezitek, kész.
Viszont ez esetben csak 30 napig köteles ügyvezetősködni, úgyhogy mielőbb kezdd meg a tárgyalásokat az általad javasolt céggel.
+ Beszélj a többiekkel, hogy ragaszkodnak-e a pályáztatáshoz.
Ha igen, akkor 2. napirendi pont: Pályázat kiírása köz. képv. -i tisztség betöltésére, feltételek.
Ha nem ragaszkodnak ehhez, hanem elfogadják a jelöltedet, meg persze a jelölt is vállalja, akkor viszont 2. pont az új kkv. megválasztása.
De azért ezzel is legyetek nagyon körültekintőek!
Berta:
köszönöm az infókat, akkor felveszem a kapcsolatot a saját közös képviselőnkkel és megkérem, hogy segítsen lezongorázni a végdalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!