Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért kell zsidóznni?

Gauldoth kérdése:

Miért kell zsidóznni?

Figyelt kérdés
Én eddig nem hallotam sok zsidó bűnözőről, miért utálják őket a jobbos érzelműek?
2011. jún. 29. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%

csak nem jó ám látni, hogy szépen felemésztik az országunkat. övék volt a politika (bár még most is van hozzá közük), övék a média, a színházak, a banki világ, stb... de nem azért, mert megdolgoztak volna érte, hanem ez apáról fiúra száll, meg a támogatják is őket ezeken a pályákon, ha zsidók.

felesleges megkérdezni minden nap, hogy miért zsidóznak az emberek, fogadd el, hogy mindig is fogják támadni a kis védenceidet, amíg itt vannak és ártanak.

nevezz nácinak, vagy ahogy akarsz, de én nem akarom őket megölni, mint anno Hitler, csak menjenek vissza izraelbe. bár tudom, nem fognak, kényelmesebb nekik itt rabolni.

2011. jún. 30. 12:42
 12/21 A kérdező kommentje:
Azért védem őket, mert ezek a közhiedelmek nevetségesek. Miből gondolod, minden a zsidók hibája, hogy övék a politika, stb.?
2011. júl. 1. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:

A két fő indok miatt hisznek a zsidó összeesküvés-elméletekben (mág más világméretűekben, pl. New World Order):

- Az emberek szeretik mindenre megkeresni a választ vagy komolyabb értelmet adni. Ezért hisznek pl. istenekben az emberek. Ebben az esetben a zsidók (+ a szabadkőművesek) az istenek, akik irányítják a világot. Ez magyarázatot ad a vallás eltűnésére, a gazdaság működésére, a politika működésére. Elsőre egyszerűbb megmagyarázni egy világméretű összeesküvéssel. De maga a háttérhatalom szerkezete sokkal bonyolultabb. Óriási méretűnek kellene lennie, óriási vagyonokat meésztene el. És az emberek önzők, a nem megfelelő együttműködés (pl. az egyikük jobban profitál, ha felrúgja a szabályokat) összeroppanthatja az egész rendszert. Ezenkívül egy csomó másik kérdés is felmerül, mint pl. kik a vezetők, nem tudnák-e egyszerűbben megcsinálni, kik profitálnak belőle. De a hívők nem kérdezgetik sajnos, :( megelégszenek azzal, hogy tudják az "igazságot".

- Sok dolgot rájuk lehet fogni, néha túlontúl is. Sokszor rájuk fogják a emberek széttartását. Ez sajnos oda vezethet, hogy egy idő után aki mást gondol, automatikusan agymosott lesz. Rájuk fogják az erkölcsi romlást, az igazi eszmével ellenkező eszméket (pl. ezért nevezik a liberalizmust zsidó dolognak az ultrakonzervatívok), és szinte majdnem minden rossz dolgot (pl. már katasztrófákat is). Ez odáig vezethet, hogy csak a zsidók csinálnak rossz dolgokat, vagy a zsidók hatására csinálják. Meg hogy minden zsidó rossz gonosz ember. Ez továbbcsaphat az eugenikába, neonáci eszmék tiszteletébe, vagy erős keresztény (esetleg muzulmán, mint az itteni 33%-os troll) fundamentalizmusba és az arra való hajlam, hogy térítsünk meg mindenkit kereszténynek, hisz a zsidók elhallgattatják az igazságot Istenről az evolúció segítségével, és a zsidók megjavulnak, ha megtérnek és elfogadják krisztust a megváltójuknak (vagy mohammed prófétát).

2011. júl. 1. 17:44
 14/21 A kérdező kommentje:
Ezzel többé-kevésbé egyetértek.
2011. júl. 18. 17:31
 15/21 anonim ***** válasza:

Magam írtam, de talán ki lehet belőle szedni hogy miért kell:

Ahogy már ma is kiforrja magát. Izrael új otthont keres magának, mert ha Afganisztán elfogadja a függetlenséget akkor a zsidók húzhatnak a p*csába. Új otthont találnak maguknak. Nem véletlenül mondják, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot és Lengyelországot. Már ma is látszik a nyoma, mégpedig úgy, hogy Izraelita népei azaz a gyerekek magyarul tanulnak, Izraelita népei magyar hatalmas birtokokat vásárolnak. A vallási háború már nem harccal fog elrendeződni, hanem háttérhatalmista, manipulatív hatalommal. Háttérbe szorul a kereszténység. A keresztény emberekkel úgy bánnak mint egy kutyával. Pont úgy mint ahogyan Hitler a zsidókkal, mert megvan bennük a bosszú vágy. Ugyan ez Észak-Amerikába. A zsidóság teljes mértékben uralja a földet. 3 unió lesz ebből már egy valós, egy félig kész, az utolsó pedig még csak tervezett.

3 unió:

- Európai Unió->Pénznem: Euro (megvalósult)

- Észak-Amerikai Unió->Pénznem: Amero (félig kész -> Határbontási szerződés aláírva mind 3 ország részéről (Mexikó,USA,Kanada) stb...)

- Ázsiai Unió->Pénznem: Ismeretlen (sokat nem tudni róla)

Ezt a három uniót ismét meguniózzák és ez lesz a föld gerinc gazdasága, háttérbe szorítva a többi országot. <- Zsidó világuralom (Novus Ordo Seclorum = Új világrend)

Hogy mind ezzel ki van tisztába? Hát a keleti világ. Ők nem engednek a manipulálásnak, csak ha nem hódolnak be nekik akkor szépen Kínából minden gyár eljön. Tehát bye-bye sok pénz.

Hogy hogyan tudjuk őket kizárni? Mi a végleges megoldás?

Ezeket az oldalakat olvasd és cselekedj is!

Oldalak:

[link] (Ez teljesen tökéletes oldal. Kicsit béna a design-je de a tartalom fontos)

[link] (Ez már egy fokkal jobb, csak itt ritkán jelenik meg valami cikk, de ha valami cikk megjelenik az nagyon okos és bölcs)

[link] (Csak ajánlom)

[link] (Ajánlom a nagy Magyarország hazaszeretőknek (Jómagam is az vagyok))

[link] (Ez is inkább hazaszeretőknek)

[link] (Nagyon sokat megtudhatsz a háttérhatalomról csak arról beszél)

Most pedig egy kis facebook-os oldal következik:

[link]

Ajánlott filmek:

- Wake Up Call (Ébresztőfilm) Ingyen letölthető innen: [link] 2010/10/ebresztofilm.html

- A titok [link]

- The Age of Stupid (A hülyeség kora)

És minden amit ezen az oldalon megtalálsz: [link]

DE FIGYELEM! Ezen az oldalon van pár elgörbített anyarész. Nem mindegyik az igazat sugallja!

Szerintem ez nem jobbos érzelem. Hanem ez centrumos érzelem. Aki tudja az előre utat, az mind tudja, hogy az irány előre. Nem jobbra és nem is balra hanem előre. Előre egy kiút van. A zsidóságot, romaságot kiűzni. Előtérbe hozni a kereszténységet.... STB,STB...

2011. júl. 19. 13:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Te egy mégnagyobb propagandát vettél be. Ajánlom járj utána a szkepticizmusnak, mert olyan helyzetbe ránthat a vak hit, amiből egy idő után képtelenség kilábalni.

A kereszténységet már előtérbe helyezik, meg is látszik a probléma belőle (pl. iskolák átadása az egyháznak)

2011. júl. 19. 16:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Pusztai Patrik, te mit szívtál, mert én is kérnék belőle.
2011. júl. 19. 20:05
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Szerinted, ha kellemetlen a zsidó megnevezés, akkor hogyan kellene őket szólítani? Üngyüli-büngyülinek? Vagy incifincinek? Ha valaki zsidó, akkor zsidó!

Mi magyarok vagyunk, és mi is elfogadjuk, ha magyaroznak. Sajnos még, akkor is elviseljük, mikor zsidó "költők" magyart gúnyoló "műveiket" olvassuk... Lásd például Esterházy Így gondozd a magyarodat című "versét".

Zsidóbűnözőből meg rengeteg van, szerte a világon.

2011. júl. 21. 16:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Az Eszterházy család egy magyar nemesi család te műveletlen tuskó.
2011. júl. 21. 16:34
 20/21 anonim ***** válasza:

Legutolsó!

Nekem írtál vissza. Mivel nem vagyok műveletlen, ezért inkább nem is válaszolok, hogy te mi vagy...

Amúgy meg Esterházy félig zsidó, hogy egészen pontos legyek. Az anyja Mányoki Irén zsidó nő volt.

Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy a zsidó meghatározásnál sokkal nagyobb hangsúlyt kap mindig az édesanya származása. Legalábbis én sok helyen így olvastam.

2011. júl. 22. 11:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!