Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért kell zsidóznni?

Gauldoth kérdése:

Miért kell zsidóznni?

Figyelt kérdés
Én eddig nem hallotam sok zsidó bűnözőről, miért utálják őket a jobbos érzelműek?
2011. jún. 29. 15:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
29%
Nem csak a jobbos érzelműek... mindenki, csak egyesek eltitkolják egy kis jövendőbeli haszon reményében (A baloldalnak sohasem volt gerince).
2011. jún. 29. 15:58
 2/21 anonim ***** válasza:
64%

"Én eddig nem hallotam sok zsidó bűnözőről"

Ne haragudj, de ez nem azokat minősíti akik zsidóznak, hanem Téged.

2011. jún. 29. 16:51
 3/21 anonim ***** válasza:
Azt hiszem azért mert az elmúlt években rengeteg volt a zsidó származású politikus, és az emberek a politikát nem nézik már jó szemmel. A kettőt összehozták, na meg persze baloldali volt a kormányunk rengeteg volt a megszorító csomag is, mindenki valami újban kereset szerencsét, ez a jobboldal volt. (amúgy visszatérve egy válaszra, a baloldaliak rengeteg ideig üldözték a zsidókat, a szovjet unió is)
2011. jún. 29. 17:53
 4/21 anonim ***** válasza:
68%

Mert vannak akik ebben élik ki magukat: Aki nem szidja a zsidókat,azt nem tartják magyarnak!

Ideje lenne már leszokni erről az állandó zsidózásról!

2011. jún. 29. 18:53
 5/21 anonim ***** válasza:
59%
Egyszer már feltettem ugyanezt a kérdést...kár vitatkozni a sok náci barommal.
2011. jún. 29. 19:53
 6/21 anonim ***** válasza:
18%
Írva van a Talmudjukban (Simeon Haddarsen, fol. 56-D) hogy mire eljön a (Hamis)Messiás, addigra minden zsidónak 2800 rabszolgája lesz. És ezt igyekeznek megvalósítani, ezért.
2011. jún. 29. 20:02
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
Előző: háttérhatalom, mi? Én meg a mátrixban hiszek.
2011. jún. 29. 21:26
 8/21 anonim ***** válasza:
Az a MKH eléggé gagyi honlappal rendelkezik, befagyasztotta a Chrome böngészőmet. xD
2011. jún. 29. 23:40
 9/21 anonim ***** válasza:
Már én is mondtam a háttérhatalmasnak, hogy Szabadkőműves Kelemen biztos befalazná őket, ha tudná mit csinálnak...
2011. jún. 30. 00:26
 10/21 A kérdező kommentje:
Egy olyan ember is írjon, aki tud rá példát hozni, amikor egy zsidó neki rosszat tett.
2011. jún. 30. 05:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!