Lenne még esély arra, hogy az 1920-ban elszakított országrészeket visszacsatolják?
Én egyáltalán nem szeretek ilyen kérdéseket hallgatni, mert az árpádsávosok nem ismerik a szeretet és az elfogadás szó jelentését. Csak a gyűlöletet terjesztik. Ha ők nem abban az időben születtek, akkor miért akarják visszakapni a régi Mo-ot?
Az is bántó, hogy a szomszédos országok nem igazán kedvelnek minket, mint pl. Szlovákia, de tudom, hogy vannak még jó emberek. Mint ahogy az egyik szlovák barátom mondta, hogy ne foglalkozzak Slota magyarellenességével, mert ez csak afféle üldözési mánia.
Én teljesen elfogadom a saját országomat, hogy ilyen kicsi lett, és bár a 80-as évek elején születtem, szerettem a rendszerváltás pozitív oldalát is, el tudtam fogadni a kommunizmus bukását. Igaz, ami igaz, hiányolom a régi szép időket, de ez van. Mégsem hordok pl. vörös csillagos pólókat, nem rakom ki a falra Sztálin vagy Lenin képét, mert őket úgyse szerettem, mint ahogy az egész világ. Az orosz betűket viszont szeretem. Sorolnám a többit is, de most az a fontos, hogy fogadjunk el mindent.
Nem vagyok se náci, se rasszista!
Én csak föltettem egy kérdést, amire értelmes válaszokat vártam! (részben meg is kaptam őket, melyeket nagyon köszönök)
Részemről A KÉRDÉS itt LE VAN TUDVA!
ma 19:24
Csak az a bibi hogy a román állam sose birtokolta Erdélyt ergo semmi közük hozzá. Akár mennyire próbálják hamisítani a történelmet 1000 évet nem lehet nyom nélkül kitörölni. Szerintem örülj hogy a hozzád hasonló férgeket megtűrjük magyarhonban mert az oláhok már rég felakasztottak volna.
tegnap 23:27
Én konkrétan soha nem mondtam ezt én csak azért állok a palesztinok mellett mert szimpatikusak mellesleg a zsidók ellen küzdenek. Erre a választ ne tőlem várd mert ebben a témában nem vagyok otthonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!