Van esély arra, hogy terroristák vegyi fegyvert alkalmazzanak?
Vagy úgy is feltehetném a kérdést, hogy eddig miért nem alkalmaztak. Mert én úgy gondolom, hogy ezeknek a vegyi cuccoknak olcsó és egyszerű lehet az összeállítása, a pusztító ereje meg egy sűrűn lakott helyen vagy zárt térben (metró, áruház) óriási. Most találtam egy ilyen hírt:
Azért mert az nem képes célzott támadára mint mondjuk egy bomba.Ugyanis ,ha elkezd valami terjedni akkor azt a szegényebb országok mint a terroristáké nem tudná megállítani ellenszerrel.Viszont a "gazdag" országok mint a célpont készítene oltást és kevesebb lenne a pusztítás.
Szerintem amúgy ,ha háború lesz akkor csak pár bomba fog robbanni a többit mikro robotok és a vírusok megoldják=/
"Azért mert az nem képes célzott támadára mint mondjuk egy bomba.Ugyanis ,ha elkezd valami terjedni akkor azt a szegényebb országok mint a terroristáké nem tudná megállítani ellenszerrel.Viszont a "gazdag" országok mint a célpont készítene oltást és kevesebb lenne a pusztítás."
Kevered a biológiai fegyverekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!