Szerintetek van esély a trianoni B. SZ miatt elvett területek visszacsatolására?
Nem látom esélyét, de jobb is így.
Ha ez megtörténne mégis, olyan haragot vonnánk magunkra a szomszédaink részéről, hogy még háborúvá is fajulhatna a dolog... És mellénk senki nem állna oda, az tuti.
Hát, a közeljövőben szerintem nincs.
Töketlen, pénzsóvár vezetőink vannak.
Nincsenek ambícióik az ország naggyá tételére semmilyen formában.
Sem területileg, sem gazdaságilag.
A mindent vissza elvhez a határokon túl sincs elég magyar. Lassan már a bécsi döntésekben megrajzolt határokhoz sem.
Először a jelenlegi határokon belül lévő területet kell felvirágoztatni, igazán a sajátunké támogatni a határon túliakat, hogy sokasodjanak, ne pedig fogyjanak.
Akkor, ha majd az összes megcélzott terület stabilan magyar többségű lesz, akkor majd vissza lehet érni a témára. De addig még sokat kell fejlődnünk.
Nincs. De látom a témának rengeteg érdekeltje van. Szerintem sokkal többre vinné(te)k, ha inkább amellett harcolnátok, hogy Erdély autonómia legyen, majd Mo. közeli diplomáciai kapcsolatokat alakítson ki vele.
Valahogy, mint Oroszország és Fehéroroszország. Ők is szinte ugyan azok, nagyon közel állnak egymáshoz, és nemrégiben volt szó, hogy tervben van, hogy Foo. teljesen hozzácsatolódik Oo.-hoz.
ma 16:07
Ha válaszod én írtam volna, akkor sem lenne másabb egy betűvel sem.
Tökéletesen egyetértek.
Mi ez a h*lyeség, hogy a közeljövőben nincs rá esély?
NINCS rá esély és pont! Honnan veszitek, hogy lenne rá esély? Miért kellett azokat lepontozni, akik röviden megmondták: nincs rá esély! Vannak ennél fontosabb prblémák is! -.-
" Miért kellett azokat lepontozni, akik röviden megmondták: nincs rá esély"
Mert hazudtak, ebből kifolyólag válaszuk nem hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!