2014 Jobbik? Jobb élet?
"Nem fogja tudni mi az a trianoni békediktátum (nem békeszerződés!!). Hogy honnan érkeztünk. (az igazságot!!)
"
te sem tudod, mert akkor inkább párizsi békeszerződésnek neveznéd.
Egyébként meg attól nem lesz kenyér az aztalon, hogy tudja honnan érkeztünk. Jó lenne végre azzal is foglalkozni, hogy hová tartunk. ja és tényleg ne Csonka- Magyarországozz, mert idegesítő.
"Egyik számláról a másikra táncoltok"
te nem? :) hol laksz?
Kedves Határontúl élő Testvérem!
Én baháí hitű vagyok, és Magyarországon élek. Nekem is nagyon fáj Trianon, de ha hiszel Istenben, és el tudod fogadni Bahá'Ulláh prófétát Isten errea korra rendelt prófétájának, akkor nagyon boldog ember lehetsz, és Trianon sem fog annyira fájni, mert el fogod tudni fogadni Isten akaratát.
Trianon nagyon fájdalmas pont minden magyar életében, de ez Isten akarata, és ezen az ő felhatalmazása nélkül nem fogunk tudni változtatni.
Egyet tehetsz: imádkozhatsz Magyarországért, és minden magyar testvéredért, és kérheted Istent, hogy egyszer lehessünk újra egy ország, de alá kell vetni magunkat Isten akaratának, és döntéseinek.
Nagyon szép dolog, hogy így ragaszkodsz szülőföldedhez, ezért mindenképpen maradj is ott, és segítsd a többi magyar testvérünket, és soha ne add fel a reményt, hogy egyszer Isten megváltoztatja szándékát, és segít abban, hogy újra visszakaphassuk az elcsatolt területeinket természetesen nem háború árán, hanem békés úton.
Én nagyon sajnálom, hogy nem a határon túli területek valamelyikére születtem, mert kétszerews kisebbségi létben még nagyobb istenszolgálatokat tehetnék.
Búcsúzóul egy idézet, amely remélhetőleg megnyitja szíved a baháí hit előtt: "A Föld egyetlen ország, az emberiség pedig a polgárai" (Bahá'Ulláh)
Hála Istennek, hogy magyarországi magyarként én mégiscsak egy kisebbséghez tartozom, hála Istennek, hogy egy hatmillió főt számláló vallási kisebbséghez tartozhatom.
Hála Istennek, hogy egy tizenötmilliós nemzet tagja lehetek. Hála Istennek, hogy történelem szakos bölcsészként értem, és átérzem a kisebbségi lét problémáit. Hála Istennek, hogy személyesen tapasztalhatom meg, milyen a kisebbségi lét, mert így sokkal jobban megérthetem határon túli testvéreim problémáit.
Hála Istennek, hogy Magyarországon lehetek baháí.
Üv: Annazara
"Tetszik, nem tetszik, Trianont magunknak köszönhetjük. Nem kellett volna a nácik mellé állni. "
Te meg miről beszélsz?!Akkor még nem voltak nácik,te hülye!
Sziasztok!
Ti még mindig ezen lovagolto? Már réges-régen elmúlt júniús 4-e.
Üdv: 29/L
Szerintem jól teszed, kérdező, hogy Jobbikos vagy!
Olvastam a programjukat, nagyon jó. Cigánybűnözés, erősebb börtönök, csendőrség, környezetvédelem, szinte mindent megváltoztatnának, sokkal jobb lenne a Jobbikkal. Szó szerint kihozná M.o.-t a sz*rból.
Természetesen. Hiszen egyedül a Jobbik képes kitolni az ország szekerét a sárból és megteremteni a nagy és egységes Magyarországot!
Szebb Jövőt Honfitársaim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!