Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Izrael elfoglalja Magyarországot?

Izrael elfoglalja Magyarországot?

Figyelt kérdés
Bár nagyon elfoglalni nem is kell ,csak áttelepülni,hisz egy cspmó mindent felvásároltak...
2011. máj. 11. 17:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

"hiszen az övék az egyik legfejlettebb hadsereg a világon"

Ennyi erővel más országok is elfoglalhatnák hazánkat.

",csak áttelepülni,hisz egy cspmó mindent felvásároltak"

Ezzel a logikával Németországot, Usa-t, vagy még más nyugati országokat is ide lehetne sorolni.

Amúgy meg 14 évesen még ne akarj politizáni, mert még nincs tapasztalatod, nincs mögötted tudás.Megjegyzem az ittenieknek sincs sokszor.

2011. máj. 11. 18:16
 22/39 A kérdező kommentje:
Nem a politizálás volt a célom, és a tapasztalatok nem a korral járnak. Csak érdekelt, és féltettem Magyarország jövőjét,mivel megbízok a tanáraimban, és ez azért elég meghökkentő kijelentés volt történelem órán...
2011. máj. 11. 18:18
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

"mivel megbízok a tanáraimban"

ezentúl ezt ne tedd, ilyen tanárokat...TEGYÜK fel hogy igaza van, mert belelátott egy pár moszad aktába. akkor sem szabad politizálnia...

2011. máj. 11. 18:20
 24/39 anonim ***** válasza:

" egy művelt, diplomás, jól értesült tanárt. "

Én sokkal nagyobb, tekintélyesebb emberektől hallottam, hogy az ilyen zsidó-összeesküvés dolgok miért ostobaságok. Nevezetesen gazdasági oldalról közgazdász oktatóktól,politikai oldalról politológia oktatóktól hallottam gondosan levezetett, kézzelfogható érveléseket.

2011. máj. 11. 18:21
 25/39 A kérdező kommentje:
És miért ostobaságok???
2011. máj. 11. 18:22
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

18:21

Mi van, videót megnézni luxus volt?

2011. máj. 11. 18:23
 27/39 anonim ***** válasza:
59%

Kár hogy nekem nincs ilyen töritanárom... úgy kioktatnám mint a szart.

Zárásképp egy "ezér'tart itt ez az ország".

2011. máj. 11. 18:23
 28/39 A kérdező kommentje:
Amúgy most azt olvastam,hogy Simon Perez elnézést kért a rossz megfogalmazásért és talán ez tényleg csak az volt.
2011. máj. 11. 18:25
 29/39 A kérdező kommentje:
Azért ,ami a videóban van.
2011. máj. 11. 18:25
 30/39 anonim ***** válasza:

"Mi van, videót megnézni luxus volt?"

Te is jó nagy balek lehetsz, hogy egy politikai nyilatkozat alapján következtetsz dolgokra.

2011. máj. 11. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!