Izrael elfoglalja Magyarországot?
Figyelt kérdés
Bár nagyon elfoglalni nem is kell ,csak áttelepülni,hisz egy cspmó mindent felvásároltak...2011. máj. 11. 17:43
11/39 anonim válasza:
Ide az sétál be aki akar, mégis kik tartóztatnák fel az Arabokat? A rendőrség? meg az a párszáz rohamosztagos palika?
12/39 anonim válasza:
Erre megint csak azt a választ tudom adni mint a tegnapi idióta kérdésedre:
Kár volt lebeszélni anyádat az abortuszról.
13/39 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy igazat mondott a tanárod. Sok izraeli embernek legyen tulajdona Magyarországon. Ennek mi köze Izraelhez?
14/39 anonim válasza:
én vagyok naív, mert nem tudom elhinni hogy vannak ilyen töritanárok?
15/39 A kérdező kommentje:
Hát én izraelita vagyok,de már megse merem említeni,mivel szerintem kissé antiszemita,erre értettem az elfogultságát,meghát azért érdekelt ez a dolog ,mert én magyar szeretnék maradni és magyarul beszélni meg minden,de most összevagyok zavarodva,mert vki ezt vki meg megint mást mond. Valaki tudna írni egy indokkal csatolt választ,h most mi van...??
2011. máj. 11. 18:11
16/39 anonim válasza:
Izrael pont egy közepes gazdasági országot akar elfoglalni, 3000 km-el arrébb.. persze...
17/39 A kérdező kommentje:
Vannak ,de akkor ez most nem igaz????????
2011. máj. 11. 18:12
18/39 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm a válaszokat.Nem akarok senkit se felszíttani,és igen vannak ilyen történelem tanárnől.
2011. máj. 11. 18:13
19/39 A kérdező kommentje:
Elnézést: l=k
2011. máj. 11. 18:14
20/39 anonim válasza:
Nah okostojás, tudatlan emberkék, itt van a videó. amin Izrael miniszeterlnöke Simon Perez látható és hallható, amint beszédében pontosan a töritanár állítását igazolja.
Okosodjatok, aztán szidjatok egy művelt, diplomás, jól értesült tanárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!