Meghalnál a hazádért?
Figyelt kérdés
hitedért?
nézetedért?
2011. máj. 1. 17:45
42/61 anonim válasza:
Nekem csak két mondás jutott eszembe:
az egyik:
"A hazafiak mindig arról beszélnek, hogy meghalnának a hazájukért, és sohasem arról, hogy ölnének is érte."
A másik:
"A háború célja nem az, hogy meghalj a hazádért: az ellenséget rávenni, hogy haljon meg érte."
43/61 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok hány olyan hazafi van,aki felakasztaná magát,ha biztosan tudná,hogy ha megteszi: fele olyan drága lenne a kenyér és ingyenes lenne a kórház!? Mertugye a hazájáért tenné! :D
44/61 anonim válasza:
Hát ez az! A kedves valószínűleg fiatal jobbikos barátunk zsidózik anélkül, hogy tudná egyáltalán mit is jelent. Aki gazdag az zsidó. Ennyi az értelmi szintjük.
45/61 anonim válasza:
Attól miért lenne OV zsidó, hogy elmegy egy zsidó rendezvényre?
Rajtam is volt már kipa, beszélek héberül és mégsem vagyok zsidó. Nah?
46/61 anonim válasza:
A hazám többszörösen elárult, hitem nincsen, a nézeteim meg nem szorulnak védelemre. Ilyen elvont és relatív dolgokért se ölni se meghalni nem fogok.
47/61 Ozmium42 válasza:
"Attól miért lenne OV zsidó, hogy elmegy egy zsidó rendezvényre?
Rajtam is volt már kipa, beszélek héberül és mégsem vagyok zsidó. Nah?"
Gonosz náczi jobbikos rasszistafasiszta: Az optimista angolul tanul, a pesszimista héberül, a realista pedig lőni
48/61 anonim válasza:
Most akkor Orbán zsidó vagy cigány? Esetleg orosz? De lehet, hogy még fekete is. Vagy csigazabáló. Felsoroltam minden utált nemzetiséget?
49/61 anonim válasza:
na látszik, hogy vasárnap este van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!