Meghalnál a hazádért?
Figyelt kérdés
hitedért?
nézetedért?
2011. máj. 1. 17:45
21/61 milan26 válasza:
22/61 anonim válasza:
Köszönjük kedves milan26! A filmen nagyon szépen megfogalmazzák mi is az a haza és a nemzeti összefogás.
23/61 milan26 válasza:
24/61 milan26 válasza:
A megfogalmazás nem másé, mint Táncsics Mihályé:)
26/61 anonim válasza:
"évszázadokon át való próbálkozás a magyar hazaszeretet kiölésére "
-Ezekszerint évszázadok óta írtják ki belőlem a hazaszeretet! Pont ezek a fogyatékosok miatt vagyok rosszul a "haza" szótól! Amúgy nem az volt a kérdés,hogy szereted-e,hanem,hogy meghalnál-e érte?
27/61 anonim válasza:
Nem halnék meg érte.
Meghalnék, ha azt látnám, hogy értünk vannak a vezetőink és értünk tesznek. De ez az ország, már rég nem Magyarország és a benne élő emberek már rég nem becsületes magyarok.
Hunyadi Mátyás halála óta lefelé épülünk.
29/61 anonim válasza:
"Mért szerinted fél év leforgása alatt korcsosultál így el?"
-Korcsosult a halál,én egyedül a családomért halnék meg és ettől még nem vagyok korcs,te viszont az vagy,látszik a modorodból!
30/61 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!