Meghalnál a hazádért?
hitedért?
nézetedért?
A világon minden korcsosulási teszt ezzel a kérdéssel kezdődik:
"Meghalnál a hazádért?"
Aki erre a kérdésre képes nemleges választ adni, annak korccsá nyilvánítása után háborgásának tárgya az egész világ számára érthetetlen.
Ezert a f*s sz*r orszagert?
Amint befejezem a sulit huzok innen a pics*ba. Ha tehetnem le is tagadnam, h itt szulettem!
"Amint befejezem a sulit huzok innen a pics*ba."
Bízunk benned, semmi se tántorítson. xD
"Hunyadi Mátyás halála óta lefelé épülünk."
Ha tanultál volna történelmet....
Köszönöm a sok választ függetlenül attól, hogy milyen volt az.
Én viszont egyáltalán nem halnák meg a "hazáért". Semmi bajom Magyarországgal, de szerintem értelmetlen az egész, ki tehet arról, hogy én pont ide és nem Indiába, Svájcba születtem? Véletlen az egész, ezért nem is tartom a "hazát" valami Istentől fogva rendeltetett dolognak. Amúgy is sokszor a háborúk után az ellenséges felek kibékülnek, mint például USA-Japán. Akkor mi értelme volt milliónyi ember halálának? Csak azért mert 2 ge.ci államfő "játszadozott"?
Sokan írtátok, hogy ez azért van, mert átmosták az emberek agyát a médián keresztűl. Én nem így látom, ez nem Magyarország specifikus, sok nyugati országban vannak ezzel így. Amúgy is ember vagyok és miért kellene más embertársaimra haragudnom, gyilkolnom őket? Azért mert a véletlen úgy hozta, hogy más országba születtek? Szóval szerintem ez nem agymosás, hanem a társadalmi fejlődés eredménye. Már nem a középkorban élünk, hogy aki nem ostorozza magát százszor naponta és nem halna meg a hazáért azt felakasztják Isten nevében a főtéren.
Egyetlen egy dologért mégis meghalnék, az pedig a családom.
"Aki erre a kérdésre képes nemleges választ adni, annak korccsá nyilvánítása után háborgásának tárgya az egész világ számára érthetetlen."
-Mindenki korcs,deazért meghalnál értünk,ez kedves tőled,könyörgöm lődfejbemagad a hazádért!
Haza: indokolt esetben igen
Hitem: nincsen hitem. Hinni a templomban kell.
Nézet: nem.
En most mar igazabol egyik szelsoseget sem ertem.
Sem a turbomagyarokat,akik mindenaron meg akarnak halni a hazaert,sem az olyanokat,mint a fenti "kedves" fiatalember,akik le is tagadnak,hogy ebben a "f.sz" orszagban szulettek.
Az elettapasztalatom azt mutatja,hogy mindket szelsoseg ugyanabbol az okbol taplalkozik: az ilyen embereknek nincs eletuk,ill. nem kepesek tenni a sajat boldogulasukert.
Az egyik ember erre ugy reagal,hogy ellensegkepet gyart,es a "nagymagyarsagban" eli ki magat,a masik embernek pedig az a fixa ideaja,hogy Nyugaton minden szep es minden jo,maga a foldi Mennyorszag,es ahhoz kepest Mo milyen sz.r.Az ilyen embereknek konnyu azt az illuziot taplalni,hogy ha Nyugatra koltoznek,akkor minden gondjuk megoldodik,es szep lesz az elet.Pedig nem.
En az amerikaiaktol egy fontos dolgot megtanultam: ne az allamtol vard,hogy jora forditsa az eleted,es ne az allamot hibaztasd,ha valami nem megy,mert Te felelsz a sajat eletedert.
Otthon,Magyarorszagon az a nagy baj,hogy az emberek mindent az allamtol varnak,es ahelyett,hogy tennenek onmagukert,a segguket vakargatva panaszkodnak es keresik az ellensegkepet,hogy miert is vagyunk sz.rban.Es lehet ezert a ciganyokat,zsidokat,politikusokat hibaztatni,csak baromira nem erdemes.
Szoval azt tudom mondani,ne meghalni akarj a hazadert,hanem epiteni akard a hazadat,a kornyezetedet,es ne az allamtol meg a politikus bacsiktol vard,hogy szep legyen a vilag,hanem Te magad tegyel azert,amit el akarsz erni.
De legeloszor is: tanuld meg becsulni,amid van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!