Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért mennek minden évbe...

Miért mennek minden évbe ennyien critical massra?

Figyelt kérdés
A kormány ugyis lesz*rja őket csinálhatnának valami értelmesebb, dolgot is szabadidejükben mint ,hogy felvonulgatnak a semmiért.
2011. ápr. 21. 23:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
És neked ez miért is fáj, hogy ők így töltik a szabadidejüket?
2011. ápr. 21. 23:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Te miért irogatsz ide kérdéseket? Mindenki leszarja úgyis, csinálhatnál értelmesebb dolgot is.
2011. ápr. 21. 23:48
 3/13 anonim ***** válasza:
És te mit csinálsz a szabadidődben?
2011. ápr. 21. 23:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Meccsre járok :) és unom ,hogy mindig minden évbe ugyan arra a napra teszik amikor meccs van ...
2011. ápr. 22. 00:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Jaj, ezzel üzenni is akarnak valamit vagy mi? :D Én azt hittem csak elmennek minden évben bicilkizni egyet közösen, mert szeretnek biciklizni. :D Amúgy meg szabadidejükben azt csinálnak amit akarnak, bár nem tudom mi a jó a csoportos biciklizésben, tiszta nyomor van, de ha nekik jó.. engem nem különösebben zavar, ők meg majd észreveszik hogy nem érnek vele semmit (bár tényleg nem értem mit akarnak ezzel üzenni?).
2011. ápr. 22. 00:13
 6/13 anonim ***** válasza:
És a focipályán bringáznak, vagy mi van a meccsel?
2011. ápr. 22. 00:14
 7/13 A kérdező kommentje:
az ,hogy az egyébként is kis létszámú szurkolótáborunknak a több mint ,fele oda megy ......Pedig lehet ,hogy csak egyszer leszünk bajnokok és akkor is kihadják =/
2011. ápr. 22. 00:29
 8/13 bumbi02 ***** válasza:

. engem nem különösebben zavar, ők meg majd észreveszik hogy nem érnek vele semmit (bár tényleg nem értem mit akarnak ezzel üzenni?).

szerintem inkább közösségi program, hiszen nem érnek el vele sokat, ők is tudják, kaposváron is futottunk 13 000en, ami jó buli volt meg minden, de ettől nem lesz mindenki sportosabb, vagy egészségesebb életet élő...

2011. ápr. 22. 00:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább bújd a nyelvtankönyvet meccs helyett, mert a "kihagyják" nem dj-vel írandó :(

Egyébként meg igazuk van, a biciklizés egészségesebb és értelmesebb tevékenység, mint a meccsen hőbörgés, követhetnéd a példájukat :)

2011. ápr. 22. 00:42
 10/13 A kérdező kommentje:
persze,nem leszek egy természet b*zi hippi -.-"
2011. ápr. 22. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!