Dunaújváros vezetése nem kér a Bumeráng műsorból? RESPECT?!
Végre eljött? Végre nem csak beszélnek a változásról? Végre egy város vezetése nem kér egy olyan műsorból, amiben azt mondják, hogy a nők pánikállatok? Végre egy önkormányzat nem támogat egy olyan kitelepülést, ahol reggel megkérdezik a kolléganőt, hogy tegnap este megd.gták-e?
MIÉRT CSAK MOST?!?!?!?!?!
Dunaújváros Önkormányzata!! VÉGRE!!!!!! TISZTELETET ÉRZEK!!!
Te konkrétgyerek!
Olvasni senki nem fog helyetted megtanulni, hidd el!
Írtam, hogy ha hallgatják a munkatársak, akkor nekem is kell.
Kívánom, hogy legyen egy lányod, Neki is kelljen hallgatni valami f@sszopó miatt, és ülje végig a napot úgy egy irodában, hogy arról beszélnek b@szki, hogy a műsorvezető lányán kívül mindenki gyakorlatilag arra való, hogy sorbakúrják, ha elmúlt 18(?) éves.
Aztán menjen haza, méltatlankodjon, Te meg add elő neki, amit nekem!
Az, hogy én mennyire vagyok férfi, ugyan már ne ítéld meg! Ha akkora arcom lenne mint neked :) akkor ide tennék egy felsorolást, mikor voltam férfi, amikor mások mellettem szemlesütve sunnyogtak. Nem vagyok kis darab, de ők nagyobbak voltak. ;D
Ha valakinek érdemi hozzászólása van, akkor az nyugodtan írja be! Ha a konkrétbarátunkéhoz hasonló, akkor írja meg egy TXT-be, mentse el, és törölje ki! :D
Mi van, fel ment a pumpa?
Használj mp3 lejátszó (olyan fülbe dugósat) és azon hallgasd a Balázsékat.
Van lányom... Kettő is...
Na pá, ribancka...
Helyben vagyunk! :D Akkor már csak idő kérdése, hogy a lányaidnak is előadd, amit nekem. ;D
Ribancka, hm... nem biztos hogy ezt szemtől szemben is elmondanád... :D:D
Ismételt kérésem: ahogyan az utóbbi néhány bejegyzésből is kitűnik, a téma már régóta OFF. Ha valakinek még van ON hozzáfűznivalója, nyugodtan ossza meg, köszönöm! :)
Becsicskultak. Bravo!
Majd úgy elmismásolják ha rákérdeznek, mint a parlamentben Alföldi leváltását. Nem tudom, a KDNP minek van ott mellettük. Valószínű, hogy dísznek sem..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!