Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Dunaújváros vezetése nem kér...

Dunaújváros vezetése nem kér a Bumeráng műsorból? RESPECT?!

Figyelt kérdés

Végre eljött? Végre nem csak beszélnek a változásról? Végre egy város vezetése nem kér egy olyan műsorból, amiben azt mondják, hogy a nők pánikállatok? Végre egy önkormányzat nem támogat egy olyan kitelepülést, ahol reggel megkérdezik a kolléganőt, hogy tegnap este megd.gták-e?

MIÉRT CSAK MOST?!?!?!?!?!

Dunaújváros Önkormányzata!! VÉGRE!!!!!! TISZTELETET ÉRZEK!!!

2011. márc. 28. 10:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

A demokrácia nem azt jelenti, hogy ha mindenki pörköltet eszik, akkor neked is azt kell. Amit te leírtál, az csupán divat.

Egyébként a bumeráng maga egyáltalán nem a politikáról szól, így ki is zárható, hogy ezért nem engedélyezik. De ha neked ez örömet okoz, akkor örülj. Számomra, tök lényegtelen, hogy lesz-e ott bumeráng, vagy sem. Viszont sokak várták és örültek neki.

2011. márc. 28. 11:22
 12/36 A kérdező kommentje:

Nem a politikailag inkorrekt tartalom miatt nem engedélyezik, hanem mert a stílus és az értékrend amit képviselnek, vállalhatatlan.

A democsokráciáról: Ha egy munkahelyen megy a rádió, és demokratikus úton szavazzák meg, hogy melyik frekvencia szóljon, akkor az mégis csak demokratikus elven működő választás, nem? :)

2011. márc. 28. 11:26
 13/36 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező arra gondol, hogy ha pl. munkahelyen, kocsiban, buszon stb hallgatják, akkor ő is kénytelen. Ezzel igazából én is így vagyok, én nem engedném a buszsofőröknek, hogy hangosan hallgassák a zenét, rádiót, munkahelyen sem engedném, hogy hangosan szóljon.
2011. márc. 28. 11:29
 14/36 anonim ***** válasza:
Kit érdekel?
2011. márc. 28. 11:42
 15/36 anonim ***** válasza:

Ja pontosan a buszokon is be kellene tiltani amig suliba jártam hazafele az 13:50 esen is mindig boros bocskor szólt az összes hangszórón mindig is utáltam őke. Kocsmába szerencsére nemjárok a sok alkesznek meg gondolom olyan mindegy mi megy a rádióban.

Viselkedésük valóban vállalhatatlan szörnyen idegesítőek.

Halgassa őket az aki a rádióban szeretné de mást ne zargasanak a való életben.

2011. márc. 28. 11:57
 16/36 anonim ***** válasza:
12%
Jujj de csúnyákat mondanak!Röhejes ez a prüdéria,honnan ragadtatok itt?A XIX.századból?Vagy ez is csak a divatos műkeresztény megszólalás?
2011. márc. 28. 12:03
 17/36 anonim ***** válasza:

"A democsokráciáról: Ha egy munkahelyen megy a rádió, és demokratikus úton szavazzák meg, hogy melyik frekvencia szóljon, akkor az mégis csak demokratikus elven működő választás, nem?"

És ha a diktatúrában egy ember mondja meg mi legyen az, az miért jobb?

2011. márc. 28. 12:04
 18/36 anonim válasza:
8%
Ez röhej! Ha fogadtátok volna Bumerángot,akkor az pozitív fényben tüntette volna fel a várost.Mert azért elég sokan hallgatják országszerte.(befektetők,üzletemberek,stb.)De így....igaz a rossz reklám is reklám
2011. márc. 28. 12:20
 19/36 A kérdező kommentje:

Azért egyezzünk ki annyiban, hogy a nap végéig még attól is vigyorog a fejem, hogy Ti nem értitek, miről beszélek. :D :D

Mindenkinek olyan szép napot, mint ami nekem van! :D:D:D:D:D

(UI.: Nem a forma, hanem a tartalom a lényeg! Ha a többség normális műsort akar, azzal sincs bajom! Ugyanígy nem lenne bajom azzal, ha egy diktátor rám a saját értékrendemet akarná erőltetni, mert eljönne a színtiszta boldogság!!! :D:D:D)

2011. márc. 28. 13:32
 20/36 anonim ***** válasza:

Na, tessék itt van mégegy femináci.

Éppen hogy az a demokratikus és egyenrangú, hogy megkérdezik a kolléganőt is hogy tegnap volt e szex.

Ha nem kérdeznék meg, mert nő ,akkor arra lehetne következtetni, hogy a nőkkel másként kell bánni mint a férfiakkal mert nem képesek egy olyan helyzetet lejkezelni amit egy férfi igen . Vagyis a nő nem egyenlő a férfival.

De gondolom a gyűlölködésben nem jutottál el oda hogy az egyenlőség éppen abban merül ki, hogy nem kell semmikor sem tekintettel lenni a másik nemére, nem pedig csak akkor amikor neked előnyös.

2011. márc. 28. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!