Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Dunaújváros vezetése nem kér...

Dunaújváros vezetése nem kér a Bumeráng műsorból? RESPECT?!

Figyelt kérdés

Végre eljött? Végre nem csak beszélnek a változásról? Végre egy város vezetése nem kér egy olyan műsorból, amiben azt mondják, hogy a nők pánikállatok? Végre egy önkormányzat nem támogat egy olyan kitelepülést, ahol reggel megkérdezik a kolléganőt, hogy tegnap este megd.gták-e?

MIÉRT CSAK MOST?!?!?!?!?!

Dunaújváros Önkormányzata!! VÉGRE!!!!!! TISZTELETET ÉRZEK!!!

2011. márc. 28. 10:42
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
77%
Mi van??? Jól érzed magad???
2011. márc. 28. 10:52
 2/36 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, lélegezni ne felejts el. Meg ha linket, vagy valamit adnál...
2011. márc. 28. 10:53
 3/36 A kérdező kommentje:
Link: www.bumerang.hu
2011. márc. 28. 10:54
 4/36 A kérdező kommentje:
Egy kicsit megszaladt bennem az indulat. Lélegeztem, de csak a bejegyzés megírása után! :D
2011. márc. 28. 10:55
 5/36 anonim ***** válasza:
76%
Jól érzed magad?
2011. márc. 28. 11:00
 6/36 A kérdező kommentje:

Na nem őrizgetem tovább a kérdésemet, már csak késéssel reagálok.

De egész nap nem fog eltűnni a vigyor a számról. :D

2011. márc. 28. 11:03
 7/36 anonim ***** válasza:
Máskor tanulj meg linkelni nem fogok végigböngészni a vigyorgó fejedért ezeknek a hülyéknek az oldalát!
2011. márc. 28. 11:07
 8/36 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, csak hogy én is értsem

Ez a turné vagy mifene nem megy el Dunaújvárosba. Ebből arra következtetsz, hogy politikai okokból történik mindez, és láthatóan komoly vágyat érzel egy, a képviselő-testülettel lezavarandó gangbangre.

Kihagytam valamit?

2011. márc. 28. 11:08
 9/36 A kérdező kommentje:

Kedves dubiis!

Azt sem tudtam, kikből áll a testület! :D De volt egy fogadásom, hogy minimum fideszes a polgármester!

Ezt a műsort, mivel hát DEMOKRÁCIA VAN, én is hallgatom. Persze bedughatnám a fülemet, de akkor meg nem hallanám, ha hozzám szólnak.

Mivel több ember hallgatja a környezetemben, mint aki nem akarja, ezért, mivel DEMOKRÁCIA van, én is hallgatom.

Na tehát:

Hogy az újvárosi városvezetés azt mondta, hogy nem kérnek a vulgáris, szexista, becstelen szólamoktól sem mentes szórakozásból, én egy olyan fordulópontként értékelem, ami ritka.

Ezt mind kihagytad. :D

2011. márc. 28. 11:14
 10/36 A kérdező kommentje:

Kedves 60%-os:

Idézet az oldalról:

"Őrület van hallgatóinknál Dunaújvárossal kapcsolatban. Mivel ilyen még nem fordult elő a Bumeráng létezése óta, ezért nem igazán értjük a helyzetet.

"

A hivatkozás:

[link]

Itt a 08:42-től kezdődő rész (is) a lényeg.

2011. márc. 28. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!