Dunaújváros vezetése nem kér a Bumeráng műsorból? RESPECT?!
Végre eljött? Végre nem csak beszélnek a változásról? Végre egy város vezetése nem kér egy olyan műsorból, amiben azt mondják, hogy a nők pánikállatok? Végre egy önkormányzat nem támogat egy olyan kitelepülést, ahol reggel megkérdezik a kolléganőt, hogy tegnap este megd.gták-e?
MIÉRT CSAK MOST?!?!?!?!?!
Dunaújváros Önkormányzata!! VÉGRE!!!!!! TISZTELETET ÉRZEK!!!
Utolsónak:
BOÁÁÁÁÁ! :D:D:D:D
Na, ezt mind te váltottad ki belőlem az életképtelen, műanyag ideológiáddal!!! :D:D:D
:D:D:D
HUrrá!
Már azt hittem érvelni is tudsz okádás helyett, nem gond, ezzel csak engem igazolsz!
Aki színvak, nemvak, fajvak anarhista álmokat kerget, hát tegye, remélem ő is megtalálja a boldogságát valahol egy távoli vidéken! :D:D
Én maradnék itt, és várom, hátha a fityisz (mint mai HŐSE) egy kicsit rendbehoz abból, amit a maszoposok elcsesztek! :D:D
Hasonló szép estét nektek is, mint az enyém! :D
ÉN NAÍV MARHA!
KÖPJETEK LE! :S :D:D:D
Becsicskultak!!! Igen!! Legalább nem kellett csalódnom a fityiszben!!! :D:D:D
Hát erre most rákúrtál kiscsi kis pánikállatka!
Lesz Bumeráng Dunaújvárosban.
Mellesleg Téged az zavar, kedves pánikállatocska, hogy olyan rusnya vagy, hogy senki az égegyadta-világon meg nem kérdezi, hogy megdugtak-e előző este? Úgyis tudják a választ, ugye?
Egyébként a város polgármestere nem az Általad oly álságosan megfogalmazott indokok miatt (t.i.:"... önkormányzat nem támogat egy olyan kitelepülést, ahol reggel megkérdezik a kolléganőt, hogy tegnap este megd.gták-e?...) utasította vissza a produkció kérelmét, hanem egyéb (forgalomtechnikai-lakók nyugalma, stb...) okok miatt (melyek egyébként tisztázódtak).
Szóval ha ennyire rühelled a Bumerángot, mi retkes, kóchengeres, vérvörös f@sznak hallgatod?
Kedves utolsó!
Egyetlen megjegyzés: férfi vagyok.
Nem, nem gondolom, hogy bocsánatot fogsz kérni.
Gratulálok barátom, kiszedted a legléányegtelenebb dolgot az írásomból....
Apukám, ha Te ilyeneket írsz, akkor Te nem férfi vagy, hanem egy androgün....
Árulj már el egy titkot léccike: ha nem tetszik a műsor, minek hallgatod? Ne hallgasd, meg lesz a lelki békéd, és este nyugodtan nézheted a "Márí-csújit" meg a "Máríja-de-heszuszt"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!