Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Dunaújváros vezetése nem kér...

Dunaújváros vezetése nem kér a Bumeráng műsorból? RESPECT?!

Figyelt kérdés

Végre eljött? Végre nem csak beszélnek a változásról? Végre egy város vezetése nem kér egy olyan műsorból, amiben azt mondják, hogy a nők pánikállatok? Végre egy önkormányzat nem támogat egy olyan kitelepülést, ahol reggel megkérdezik a kolléganőt, hogy tegnap este megd.gták-e?

MIÉRT CSAK MOST?!?!?!?!?!

Dunaújváros Önkormányzata!! VÉGRE!!!!!! TISZTELETET ÉRZEK!!!

2011. márc. 28. 10:42
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

BOÁÁÁÁÁ! :D:D:D:D

Na, ezt mind te váltottad ki belőlem az életképtelen, műanyag ideológiáddal!!! :D:D:D

2011. márc. 28. 18:47
 22/36 anonim ***** válasza:

:D:D:D

HUrrá!

Már azt hittem érvelni is tudsz okádás helyett, nem gond, ezzel csak engem igazolsz!

2011. márc. 28. 19:07
 23/36 A kérdező kommentje:

Aki színvak, nemvak, fajvak anarhista álmokat kerget, hát tegye, remélem ő is megtalálja a boldogságát valahol egy távoli vidéken! :D:D

Én maradnék itt, és várom, hátha a fityisz (mint mai HŐSE) egy kicsit rendbehoz abból, amit a maszoposok elcsesztek! :D:D

Hasonló szép estét nektek is, mint az enyém! :D

2011. márc. 28. 20:24
 24/36 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd amúgy, hogy az értékrend miatt nem engedik. Egy fideszes politikus legfőbb istene a pénz (ahogy a többinek is), tehát teljes mértékben lesz@rja az értékrendet. Valószínűleg tettek olyan megjegyzést a Bumerángban, amivel megsértették a tisztelt városvezetést, ezért azt mondják, hogy kösz nem.
2011. márc. 28. 21:46
 25/36 A kérdező kommentje:

ÉN NAÍV MARHA!

KÖPJETEK LE! :S :D:D:D

Becsicskultak!!! Igen!! Legalább nem kellett csalódnom a fityiszben!!! :D:D:D

2011. márc. 29. 08:29
 26/36 anonim ***** válasza:
A kommentjeidből ítélve, te egy pánikállat vagy.
2011. márc. 29. 09:11
 27/36 A kérdező kommentje:
A kommentjeim lehet, hogy mesterkéltek? ;)
2011. márc. 29. 09:22
 28/36 Konkretcsavo válasza:

Hát erre most rákúrtál kiscsi kis pánikállatka!

Lesz Bumeráng Dunaújvárosban.

Mellesleg Téged az zavar, kedves pánikállatocska, hogy olyan rusnya vagy, hogy senki az égegyadta-világon meg nem kérdezi, hogy megdugtak-e előző este? Úgyis tudják a választ, ugye?

Egyébként a város polgármestere nem az Általad oly álságosan megfogalmazott indokok miatt (t.i.:"... önkormányzat nem támogat egy olyan kitelepülést, ahol reggel megkérdezik a kolléganőt, hogy tegnap este megd.gták-e?...) utasította vissza a produkció kérelmét, hanem egyéb (forgalomtechnikai-lakók nyugalma, stb...) okok miatt (melyek egyébként tisztázódtak).

Szóval ha ennyire rühelled a Bumerángot, mi retkes, kóchengeres, vérvörös f@sznak hallgatod?

2011. márc. 29. 10:31
 29/36 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Egyetlen megjegyzés: férfi vagyok.

Nem, nem gondolom, hogy bocsánatot fogsz kérni.

2011. márc. 29. 10:39
 30/36 Konkretcsavo válasza:

Gratulálok barátom, kiszedted a legléányegtelenebb dolgot az írásomból....

Apukám, ha Te ilyeneket írsz, akkor Te nem férfi vagy, hanem egy androgün....

Árulj már el egy titkot léccike: ha nem tetszik a műsor, minek hallgatod? Ne hallgasd, meg lesz a lelki békéd, és este nyugodtan nézheted a "Márí-csújit" meg a "Máríja-de-heszuszt"...

2011. márc. 29. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!