Vissza kapjuk valaha a Trianonál elvett részeket?
Ez nem kérdés. Természetesen igen!
Az előbbiekben láthattad hogy drága magyar fajunk annyira elkorcsosult hogy arra buzdítanak hagy el drága magyar hazánkat. Ezt a földet az utolsó csepp vérünkig tartani kell, őseinkért akik életeket adták magyar honért azért is hogy egyesek már bele őrjöngenek ha Trianon revíziójáról van szó.
Amíg lehetőségem lesz Trianon revíziójáért fogok küzdeni és ha lesznek gyerekeim akkor őket is arra fogom nevelni hogy egész életüket a nemzet szolgálatában éljék le.
Magyar hazafiúságot tartson ki életed végéig mert ezek a semmirekellő liberálisok ha kell a cigányok és a zsidók rabszolgáivá tesznek minket. Magyarország nem tehető felelőssé egyik világháborús részvételéért sem. A tények mellettünk szólnak és ha eljön az idő a magyar talpra kel!
"Magyarország volt Hitler utolsó csatlósa(a szlovákok addigra már felkeltek Tiso ellen és a szovjettek elfoglalták szlovákiát)"
Legalább mi magyarok ne terjesszük már ezt a szlovák történelemhamisítást. A felkelést elvileg szervező Szlovák Nemzeti Tanácsnak valójában semmilyen főhatalma nem volt a nem túl jelentős számú kommunista szlovák partizán fölött. Amikor 1944 augusztus 29-én a németek megkezdték Szlovákia teljes megszállását, Ján Golian alezredes elrendelte a felkelés megindítását, de a szlovák hadsereg zöme nem engedelmeskedett a felszólításnak, többségüket harc nélkül fegyverezték le a németek. Számottevőbb ellenállás csak Besztercebánya környékén bontakozott ki, amit a németek a Hlinka Gárdával közösen október végére felszámoltak. Tiso október 30-án nyilvánosan mondott köszönetet Hitlernek a felkelés leveréséért. A szlovák lakosság mindvégig hűséges maradt a Tiso-rezsimhez.
Theroux válasza:
"Magyarország volt Hitler utolsó csatlósa(a szlovákok addigra már felkeltek Tiso ellen és a szovjettek elfoglalták szlovákiát)"
Legalább mi magyarok ne terjesszük már ezt a szlovák történelemhamisítást. A felkelést elvileg szervező Szlovák Nemzeti Tanácsnak valójában semmilyen főhatalma nem volt a nem túl jelentős számú kommunista szlovák partizán fölött. Amikor 1944 augusztus 29-én a németek megkezdték Szlovákia teljes megszállását, Ján Golian alezredes elrendelte a felkelés megindítását, de a szlovák hadsereg zöme nem engedelmeskedett a felszólításnak, többségüket harc nélkül fegyverezték le a németek. Számottevőbb ellenállás csak Besztercebánya környékén bontakozott ki, amit a németek a Hlinka Gárdával közösen október végére felszámoltak. Tiso október 30-án nyilvánosan mondott köszönetet Hitlernek a felkelés leveréséért. A szlovák lakosság mindvégig hűséges maradt a Tiso-rezsimhez.
Na jó lehet hogy ebben igazad van.Az apám mondjuk már élt akkor de nem baj biztos hazudtak neki!
Elkeseredtem, ahogy végigolvastam a válaszokat. Hova tűnt a magyar szellem, a virtus belőletek? Lenézést érzek válaszaitokban anyaföldetek iránt. Szégyenlem magam miattatok!
Természetesen a megoldás nem abban van, hogy menjünk háborúzni és irtsunk ki mindenkit és csak Revizió!
Nem! 19 éves vagyok és szentül hiszem, hogy nemzedékem feladata a haza élhetővé tétele. Szolgálni fogom hazám, ahogy azt dicső őseink is tették, ők adnak nekem erőt!
Ne menjetek el testvérek, ne hagyjátok itt az otthont, hanem tegyetek azért, hogy felemelkedjünk! Sikerülni fog! Ha a magyar összefog a magyarral senki sem állíthat meg minket! Nem attól magyar valaki, hogy azt skandálja hogy: "Vesszen Trianon!", hanem attól, hogy tiszteli a hagyományait a kultúrát és tisztában van a történelmünkkel. Segítő kezet nyújt a magyarnak és tiszteletben tart másokat. Itt kezdődik a magyar.
Isten áldja minden igaz magyar testvéremet!
így van pontozzátok le azt, hogy miért akarjuk állandóan feltépni a sebeket...
basszus, azért belegondoltatok azok életébe is, akik a határon túl vannak, és rohadtul nem akarnak magyarok lenni?
Miért vagytok ekkora egoisták?!??
Aki magyarnak vallja magát, vallja magát magyarnak. De szentül hiszem, hogy aki csendben vallja többet tesz Mo-ért, mint fegyverekkel és mellkasveréssel üvöltözni, hogy én magyar vagyok.. én magyar vagyok.
Büszkén hordom a magyarság jelképeit, szeretem a hazámat, és mindent...
De a tököm ki van avval, hogy vannak agyborult emberek.
Ha Isten úgy gondolta akkor, hogy ekkorák leszünk, annak biztosan oka volt.
Ha visszakapunk valamit is, annak is oka van...
de szerintem lehet befejezni, és előre nézni
Áruljátok már el mi jó lenne abba ha a nyakunkra szakadna több millió román,szlovák,szerb,horvát és ukrán...
De még a II.Bécsi döntés-ben meghatározott területeken is többségben vannak már a külföldiek...
Na meg 10-15 millió magyar lóf@sz, ahhoz hogy értelme és hangyafingnyi esélye legyen kéne legalább 30-40.
Szóval előrelátható időn belül 0, azaz 0 százalék hogy visszakapjuk a történelmi Mo.-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!