Vissza kapjuk valaha a Trianonál elvett részeket?
NEM! Értsétek már meg!
Ha így lenne, akkor az olaszok is jogosan követelhetnék fél Európát!
NAGYON REMÉLEM, HOGY NEM!!
Ezek a határ menti területek sokáig "mostohagyerekek" voltak az adott országban, és nem fejlesztették a helyi ipart. Így akinek munka kellett (a szorgos, normális "magyar" emberek) elmentek a munka után.
Ha visszacsatolják, azt úgy képzeld el, hogy lenne még 20 Borsod az országban.
Kell a fenének!!
Inkább vagyok jobboldali, mint bármi más, tehát a "leliberálisozást" kihagyhatjuk.
De először itt, bent, ezen a kis területen belül kéne tudni rendet tartani, mielőtt még nagyobb gondot veszünk a nyakunkba.
Téged megfogott a dolog. OK: MEGHALNÁL azért, hogy újra az ország része legyen?
Ugyanis önszántából nem fogják odaadni, ebben is biztos lehetsz. Ha háborúra kerül sor, nem én fogok a tankok ellen menni, hanem TE.
30N
Ui: Bocs, de amíg jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy jövőd sincsen, majd két embert kell még eltartanod a befizetett adóból, mert alig marad munkás kéz EBBEN az országban, addig szerintem ne hátrafelé nézegess, hanem előre.
Mondjuk tanulj nyelveket: Angliában, Németországban, az USA-ban, vagy Ausztráliában élve téged baromira nem fog érdekelni, hogy mekkora Magyarország alapterülete. :)
Nem, de nem is akarom.
Egyszerűen haldoklik így is Magyarország. Minek kéne neki még egy kötél a nyakára?
Jelentem, én sem vagyok hajlandó a majdani családom életét kockára tenni, h sok büdös idegen bejöjjön. Így is tele vagyunk idegenekkel :(
(Persze aki magyar, azzal nincs gondom. Viszont akik a határon túl vannak, azok megtehetnék, hogy hazajönnek, mégsem jönnek. Ezt magyarázza meg nekem valaki, miért.. oh, már is tudom a következő kérdést :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!