Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vissza kapjuk valaha a Trianon...

Valaki0702 kérdése:

Vissza kapjuk valaha a Trianonál elvett részeket?

Figyelt kérdés
11 éves vok és sokszor láttam róla képet és honlapokat is melyek eről szólnak és nagyon megfogott.
2011. febr. 22. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim ***** válasza:
76%

NEM! Értsétek már meg!

Ha így lenne, akkor az olaszok is jogosan követelhetnék fél Európát!

2011. febr. 22. 09:37
 2/83 anonim ***** válasza:
47%

NAGYON REMÉLEM, HOGY NEM!!

Ezek a határ menti területek sokáig "mostohagyerekek" voltak az adott országban, és nem fejlesztették a helyi ipart. Így akinek munka kellett (a szorgos, normális "magyar" emberek) elmentek a munka után.

Ha visszacsatolják, azt úgy képzeld el, hogy lenne még 20 Borsod az országban.

Kell a fenének!!

Inkább vagyok jobboldali, mint bármi más, tehát a "leliberálisozást" kihagyhatjuk.

De először itt, bent, ezen a kis területen belül kéne tudni rendet tartani, mielőtt még nagyobb gondot veszünk a nyakunkba.

Téged megfogott a dolog. OK: MEGHALNÁL azért, hogy újra az ország része legyen?

Ugyanis önszántából nem fogják odaadni, ebben is biztos lehetsz. Ha háborúra kerül sor, nem én fogok a tankok ellen menni, hanem TE.

30N

Ui: Bocs, de amíg jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy jövőd sincsen, majd két embert kell még eltartanod a befizetett adóból, mert alig marad munkás kéz EBBEN az országban, addig szerintem ne hátrafelé nézegess, hanem előre.

Mondjuk tanulj nyelveket: Angliában, Németországban, az USA-ban, vagy Ausztráliában élve téged baromira nem fog érdekelni, hogy mekkora Magyarország alapterülete. :)

2011. febr. 22. 09:45
 3/83 anonim ***** válasza:
67%
lett volna rá lehetőség, Kucsma elnök tárgyalást kezdeményezett Antallal, de az meg kijelentette hogy szó sem lehet erről, mert Trianon szent!
2011. febr. 22. 09:48
 4/83 anonim ***** válasza:
59%
lool:D ez már annyiszor volt, legalább 100.000.000szor , NEEM FOGJUK VISSZAKAPNI. EZ VAN, így jártunk.
2011. febr. 22. 09:54
 5/83 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk érdekes lenne, ha egyszer csak megjelennének a morvák leszármazottai, és visszakövetelnék a Dunántúlt...
2011. febr. 22. 10:02
 6/83 anonim ***** válasza:
43%

Nem, de nem is akarom.

Egyszerűen haldoklik így is Magyarország. Minek kéne neki még egy kötél a nyakára?

Jelentem, én sem vagyok hajlandó a majdani családom életét kockára tenni, h sok büdös idegen bejöjjön. Így is tele vagyunk idegenekkel :(

(Persze aki magyar, azzal nincs gondom. Viszont akik a határon túl vannak, azok megtehetnék, hogy hazajönnek, mégsem jönnek. Ezt magyarázza meg nekem valaki, miért.. oh, már is tudom a következő kérdést :) )

2011. febr. 22. 10:13
 7/83 A kérdező kommentje:
sztem nem igazságos az hogy a történelmi személyek 940 valahány évig védték és hitler miatt mi is szivunk.
2011. febr. 22. 11:10
 8/83 anonim ***** válasza:
12%
A magyarok voltak a nácik utolsó csatlósai.Megérdemelték.Sőt..
2011. febr. 22. 11:25
 9/83 A kérdező kommentje:
kényszeritetek minket azt mondták ha nem velük vagyunk lemészárolják a népet
2011. febr. 22. 11:36
 10/83 anonim ***** válasza:
71%
Ezért nem szabad 11 évesen ezzel foglalkoznod: fogalmad sincs, miről beszélsz. Majd ha elolvastál a témában néhány hiteles könyvet, és jártál az irattárban, megérted, hogy nem minden fekete és fehér. Szerintem abban a helyzetben a magyarok örülhettek, ha nem jutottak Karthago sorságra.
2011. febr. 22. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!