Visszakapjuk valaha Nagymagyarországot?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jártas annyira a történelemben(11 éves vagyok), de a minap a neten "összefutottam" egy Nagymagyarország térképpel, ami megfogott. A miérteket nagyjából ismerem, arra lennék kíváncsi, hogy lehet még a miénk valaha is az a terület? És ha igen milyen eszközökkel? Csak háború?(bár sztem ahhoz kevesek vagyunk)2011. febr. 16. 10:45
51/57 anonim válasza:
Pont Burgenlandot? Ahol a legkevesebb magyar van? Ahol maximum a lakosság fél százaléka akarna országot váltani? Ne vicceljünk.
52/57 anonim válasza:
53/57 Valaki0702 válasza:
Egyenlőre a JOBBIKra kell szavazni, mert egyenlőre ez a legjobb megoldás. (Sajnos még 4-5 év kell legalábbis a jóslat szerit.) De ez nem valósziüleg igaz.
54/57 anonim válasza:
Azért legalább az úgynevezett "nemzetiektől" elvárná az ember, hogy ismerik a magyar nyelvet és tökéletesen művelik azt.
55/57 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, humánból felvételizem. Úgy gondolom az ezelőtt álló politikai vita kissé átláthatatlan, erre egyszerűen válaszolnék: Ez olyan mint amikor 3 éve kommunista voltam és kitaláltam, hogy szövetkezünk az Oroszokkal és világforradalommal komcsi bolygót csinálunk. Még én is sírok milyen elmebeteg fantazmagóriát találtam ki :D Na kb ennyire reális ez a "Nagy-Magyarországos" dolog is. Vissza akarsz hozni valamit, amit kicsinyke országunk 92 éve elveszített. Lehetetlen, és fölösleges energiákat emészt fel. Inkább a jövőbe nézzünk ne a múlton rágódjunk még 100 évig. De ez úgysem számít itt mi min vitatkozunk. A világ nagy üzletemberei, akiknek a nagypolitikusok a zsebükbe vannak, szétosztották akkor is szétosztják most is a világot egymás között, ígyhát tök mind1.
56/57 anonim válasza:
nem visszakapni kell. arra te várhatsz h a "nagyok" majd VISSZAADJÁK . mér adnák?
komolyan ennyire csicska lett a magyar nemzet?
mint valami kis ötéves ácsingózva az anyukjájának: adjál már, kaját, adjál már léci.
Csakhogy mi nem 5évesek vagyunk és anyukánk sincsen aki majd visszaadja.
Azok az államok és nemzetek akik igazán naggyá váltak sosem úgy tették ezt hogy más államok ADTAK nekik alázatosan területet, pénzt, népességet, stb. hanem SAJÁT MAGUK ÉRTÉK EL SAJÁT MAGUK EREJÉBŐL. nekünk is így kéne tenni.
57/57 anonim válasza:
Persze.Majd ha erre engedélyt kapunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!