Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Visszakapjuk valaha Nagymagyar...

Visszakapjuk valaha Nagymagyarországot?

Figyelt kérdés
Nem vagyok jártas annyira a történelemben(11 éves vagyok), de a minap a neten "összefutottam" egy Nagymagyarország térképpel, ami megfogott. A miérteket nagyjából ismerem, arra lennék kíváncsi, hogy lehet még a miénk valaha is az a terület? És ha igen milyen eszközökkel? Csak háború?(bár sztem ahhoz kevesek vagyunk)
2011. febr. 16. 10:45
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
80%
te nem 11 éves vagy
2011. febr. 16. 10:55
 2/57 anonim ***** válasza:
38%
Nem. Gazdaságilag nem nagyon érné meg.
2011. febr. 16. 10:58
 3/57 anonim ***** válasza:
71%

Akár 11 éves a kérdező, akár nem, kérdésére a válasz:

MIÉNK KELL HOGY LEGYEN!!

Háborúval semmire nem mennénk. Az kellene, hogy a trianoni diktátumot meg a bécsi döntéseket felülvizsgálják JÓ EMBEREK.

Más megoldás szerintem nincs.

2011. febr. 16. 10:59
 4/57 anonim ***** válasza:
69%

dubiis libertas!!

Komolyan! Tűnj el. Te mindenhol a történelmi Magyarország ellen ágálsz. Nem szégyelled magad? Téged egy normális országban hazaárulásért falhoz állítanának. És mindezek mellett azt hiszed, hogy valami végtelen bölcsességgel veleszületett polihisztor vagy, aki mindenhez ért. Te kened-vágod, hogy mi éri meg - most éppen - gazdaságilag, csak hogy Magyarországot ugathasd, mint egy veszett kutya.

A liberális fattyúpárttól már megszabadult az ország - persze tudom, jött a másik -, de neked külön, írásos kérvény kell?

2011. febr. 16. 11:06
 5/57 anonim ***** válasza:
67%

Az előző válaszolóra inkább nem mondok semmit.

Neked kérdező annyit: a 2. bácsi döntés határainak visszaállítása reális lenne (nézz utána mi is volt ez), de az ún. "Nagymagyarország" visszaállítása egy irreális hülyeség...Minek kell Dalmácia, ami sosem volt magyarlakta? Mert az már az Árpád-korban sem volt soha magyarok által lakott. És ha most visszajönne a Felvidék és Erdély mi lenne? Megmondom, r.hadt nagy polgárháború. Meg minek is akarnának visszajönni? A tótok szétverik a cigánybűnözőket, a mi törvényeink meg őket védik...minek akarnának ilyen törvények alatt élni?

Nem veszitek észre, hogy a magyar nem olyan hűde szuper nemzet? Csak az önáltatás, az megy, de a legelső koszos cigány elől megy a futás....sajnos ez a valóság, lehet hőbörögni meg jelszavakat durrogtatni, ezen kívül más úgy sem megy.

2011. febr. 16. 11:07
 6/57 anonim ***** válasza:
76%
*nem az előző, hanem az az előttire értettem
2011. febr. 16. 11:08
 7/57 anonim ***** válasza:
35%

Kedves hatvankettes

Nem "ágálok" ellene. Kifejtettem a véleményem. Neked is jogod van kifejteni a sajátodat. A hazaárulás fogalmának meg nézz utána egy kicsit alaposabban.

2011. febr. 16. 11:15
 8/57 anonim ***** válasza:
24%
Mindenki "hüle" aki visszasírja a régit! Akkor is mint most elb@szták , kár rágódni rajta, kinek hiányzik egy világháború! Akkor nosza, lázadjatok izibe !Ha fiatal vagy még tán megéred, hogy "Magyarország" sem lesz ! Romaország néven fog szerepelni a térképen, vagy még így sem! Ha most nincs munkahelyed, tán lesz, ha .... csacskaság, ott sincs munka !!!
2011. febr. 16. 11:19
 9/57 anonim ***** válasza:
36%
Nem, de anyagi kárpótlást bőven megérdemelnénk érte.
2011. febr. 16. 11:47
 10/57 anonim ***** válasza:
63%
Ja, meg még kaptok hozzá egy csokor ibolyát.
2011. febr. 16. 12:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!