Nem találok normális netes híreket adó oldalt. Mind liberális, mszp-és beütésű. Szép dolog a szólás szabadságért tüntetni, de én egy oldalt sem találok, amelyik az én gondolkodásomnak megfelelő. (Miért van ez? )
Ha meg nem képviselné az ország többségét, akkor nem választották volna meg 2/3 -ban. Egyébként nekem éppen az intézkedései révén lett jobban szimpatikus.
A szüleimtől pedig nem sajnálom a nyugdíjukat!!
A hírek és a net pedig televan kormánykritikával ugyhogy kár rinyálni a sajtószabadságról. Egyetlen hibája van a FIDESZ-nek, hogy kapkod!
A Gyurcsány rendszert pedig annyira utáltam, hogy majdnem minden reggel úgy ébredtem, bárcsak én is megdobálhattam volna macskakövekkel!!
Egyébként most régóta először rámentem a kuruczinfóra. Nagyon javult a színvonala.
Az egy hét a cigányokkal kifejezetten magas színvonalú film. Ajánlom nézd meg.
Egyébként hosszú idő óta
Ne olvass, ha idegesít, mert hosszú távon káros.
Rendeld meg CD-n Viktor király összes beszédeit, ha az megnyugtat.
"Ha meg nem képviselné az ország többségét, akkor nem választották volna meg 2/3 -ban."
matekzsenikém. A szavazók (ez már nem az egész ország) 60%-nak kb a 60%-a szavazta meg, k.rvára nem az ország de nem is a választók 2/3-a.
"Egyébként nekem éppen az intézkedései révén lett jobban szimpatikus. "
Noh mesélj!
"A szüleimtől pedig nem sajnálom a nyugdíjukat!! "
Hm? nem mondanám, hogy nagyon támogatja a nyugdíjasokat.
"A hírek és a net pedig televan kormánykritikával ugyhogy kár rinyálni a sajtószabadságról."
egyenlőre.
"Egyetlen hibája van a FIDESZ-nek, hogy kapkod! "
Egyetlen, hát igen........
"A Gyurcsány rendszert pedig annyira utáltam, hogy majdnem minden reggel úgy ébredtem, bárcsak én is megdobálhattam volna macskakövekkel!!"
Mit utáltál benne drágaságom?
Macskakővel? Akkor aztán van problémamegoldó képességed mit ne mondjak.
,,Ott van a fényképe. Az van odaírva,hogy a Pázmány Péter egyetemen tanít és ránézésre úgy néz ki,mint egy LMP-és."
Hülye vagy és kész. Nem kell egyebet hozzáfűzni.
Dantesnek, legalább a cikkét olvastad? Mert, ha csőcseléknek nevez minden olyan a lakosság többségét megmozgató tüntetést, ami erőszakká fajul akkor '56 is az volt. de vigyázz mit jelentesz ki, mert Biszku Béla sorsára juthatsz.
Egyébként a cikk írója annak ellenére, hogy a Pázmányon tanít, nem keresztényi értékeket képvisel.
Igaz a katolikus egyház egy része a rendszer ügynöke volt ano, a másik része viszont hősies.
A Dantes félékről: Sokáig nem hittem, hogy vannak olyan etnikai csoportok és egyéb nem tudom milyen szocializált egyedek, akikkel csak bunkózva lehet társalogni és akkor megnyugodnak. lehet, ha anno ezt Szögi Lajos is tudta volna, máig élne!
"Vigyázz dantinyo, mert rádrohad a lakat, ha rádküldöm a rendőr haverjaimat, k.bel.znek" Mielőtt bárki félreértené, a valósához ehhez semmi köze az csupán a véletlen műve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!