Vajdaságban élek. Vannak előítéleteid?
ajd ma nemoj da se svađate.....
A háború több mint 10 éve véget ért, Magyarországgal való konfliktus is már egy fél évszázada nem volt, mellesleg meg nem kell általánosítani...mindenhol, és minden nemzetben vannak okos, és mindenhol vannak hülye emberek...
Én magyar és bosnyák szárm. vagyok és nem utálom "a szerbeket", mert nincs is olyan, hogy " a szerbek", "a japánok", "a svédek"....senki sem egyforma egy nemzeten belül sem.
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:35
Hú de sötét elméd van neked. Képzeld el, hogy Délvidéki vagyok. Nem tudom ebben mi olyan hihetetlen? Provokálni meg Te jársz ide. A válaszodból egyértelműen kiderül...
Sajnálom ha a kérdésemmel megbántottam valakit(amit különben erősen kétlek)
Senkit nem akarok provokálni.
A szerbekkel nekem speciel nincsen semmi bajom.Nem sok vizet zavarnak,Zentán pedig irtó kevesen vannak.Az egy más dolog megint,hogy vannak számomra nagyon ellenszerves szerbek is.
"Én csak azt nem értem,hogy ti magyarok(tisztelet annak a bizonyos kivételnek) miért kezelitek úgy a vajdaságiakat,mint a szemetet?"
na ez egy előítélet!
"53%, te egy kimondottan buta ember lehetsz! Isten ajandeka, hogy nem elek veled egy orszagban!"
ok csá
"Hú de sötét elméd van neked. Képzeld el, hogy Délvidéki vagyok. Nem tudom ebben mi olyan hihetetlen? Provokálni meg Te jársz ide. A válaszodból egyértelműen kiderül..."
mehetsz szólt anyád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!