Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol tudnék 15 éves fejjel...

Hol tudnék 15 éves fejjel valami normális védekező eszközt venni?

Figyelt kérdés
15 fiú vagyok és raboltak már ki, és ki tudja hogy holnap éppen milyen kedve lesz a "hely rajcigányoknak" és kit akarnak félholtra verni. Igazából valami paprika-gáz sparyra vagy egy viperára gondoltam. Szerintetek melyik jobb és hol lehet venni és mennyiért?
2011. jan. 15. 16:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
viperát nem tarthatsz magadnál, az illegális, a gázspray viszont szerintem nem. nézz utána neten hogy hol lehet kapni és mennyibe kerül.
2011. jan. 15. 16:14
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
A vipera illegális. Tegyél le róla. Amúgy ha tanulnak önvédelmet lazán elveszik tőled. Akár egy pisztolyt is. Hidd el. Ajánlom a Krawűv-magát, önvédelem, lefegyverzés akár több ellen. Paprika spray alkalmas lehet.
2011. jan. 15. 16:14
 3/16 anonim ***** válasza:
*Krav-maga sryx elírtam. = )
2011. jan. 15. 16:17
 4/16 anonim ***** válasza:
*sry XD
2011. jan. 15. 16:17
 5/16 anonim ***** válasza:
Military bolt,józsefvárosi. és,mindenképp paprika spray. viperával könnyü túllöni a célon és feltételezem,h nem ölni szeretnél
2011. jan. 15. 16:22
 6/16 anonim ***** válasza:
mondjuk nem tudom mire mész egy paprika spray-vel 5-8-10 ilyen rézbőrű ellen. Mert gondolom, hogy nem egy az egy ellen mennek, hanem hordában.
2011. jan. 15. 16:24
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha engedné a törvény,pisztoly,és halomra lőni őket.Ennek hiányában csak egy dolgot tehetsz:reménykedj,hogy nem te leszel az.
2011. jan. 15. 16:27
 8/16 anonim ***** válasza:

Privát e-mail a válasz írójának

"Amúgy ha tanulnak önvédelmet lazán elveszik tőled. Akár egy pisztolyt is."

Azt megnézném bameg.

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:22

Egyik jó barátom évek óta jár krav-magára, kickboxra, gyakorolnak ilyet is, akárhova tartják neki a pisztolyt, lefegyverez. Volt már, hogy behozott egy gyakorló fegyvert, odaadta nekünk, hogy tartsuk rá akárhonnan, mindenhonnan lefegyverezett. Ennyi, én láttam.

http://www.youtube.com/watch?v=h__CdPeJoXo

De tessék ez krav-maga.

2011. jan. 15. 16:29
 9/16 anonim ***** válasza:
paprika spray
2011. jan. 15. 17:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Bocskai ut...ha budapesti vagy a kosztolanyi dezso ternel van egy fegyverbolt a buszvegallomassal szemben... ott talan nem kernek szemelyit ha igen adsz egy hajlektalannak egy ezrest es megkered vegye meg neked, de en ha olyan kornyeken laksz ahol sok a rezboru,akko vegyel tomegoszlato gazspreyt az fel literes es 10-15 emberre jo megsem okoz kart bennuk, de inkabb iratkozz be szerintem kokushin karatera,hidd el tobbet er a fegyvernel! Megtanulsz kontrollalni es egy ket ev utan meg a fegyverrel szemben is felveheted a harcot,raadasul megerosodsz! En 13 14 evesen keztem es 5 evig jartam ,ma mar nem hasznalom de a tudas benned marad amig elsz!!!
2011. jan. 15. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!