Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi történne, ha az iszlám...

Mi történne, ha az iszlám világot elzárnák a világtól?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem lehet, csak elméletben érdekelne. Megszűntetnénk velük az összes kereskedelmet (feltételezve, hogy felváltottuk az olajat),kommunikációt és körbekerítenénk őket fallal! Mekkora lenne a különbség csupán 50-100 év múlva?
2011. jan. 9. 13:03
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

"Ha nem tudod, hogy mi benne a méreg, akkor honnan tudod, hogy méreg??? És egyáltalán neked mi a méreg?"

Azt tudom, hogy nekünk (nyugati civilizáció) méreg, mert nem akarunk bu.zi muzulmánok lenni, napi ötszöri imádkozással Mekka felé hajolgatva! Ez a méreg b+!

De azt, hogy az iszlám civilizációnak mi a méreg azt nem tudom és nem is érdekel!!!!

Vagy nem tudod, hogy mit beszélsz? Vagy nem tudod megfogalmazni a gondolataidat?"

Szerintem te szeretsz kötekedni!!!! És TE nem tudsz értelmező egy elemi iskolás mondatot!

2011. jan. 9. 22:39
 42/55 anonim ***** válasza:
36%

"Azt tudom, hogy nekünk (nyugati civilizáció) méreg, mert nem akarunk bu.zi muzulmánok lenni, napi ötszöri imádkozással Mekka felé hajolgatva! Ez a méreg"

És ez mitől méreg? A méreg az ami, ha bekerül egy szervezetbe, akkor az legyengül, megsemmisül. Tehát átvitt értelemben, ha az imádkozás, mint méreg belekerül az európai civilizációba, akkor az legyengül, megsemmisül?

Attól mert imádkozik, attól megsemmisül? Ezt nem értem!

2011. jan. 9. 23:15
 43/55 anonim ***** válasza:
Nem tudom észrevetted e,hogy eleve te tettél fel egy provokatív fasiszta jellegű kérdést,és a hozzászólásaidban rendkívül agresszíven viselkedsz.Épeszű embernek nem jut eszébe ilyen barom-gonosz gondolat,hogy hogyan kellene "körbekeríteni" a fél világot.Lovagolsz itt ezen a méreg sz@rságon,holott te vagy a világ szemete...Hány éves vagy apukám,13?
2011. jan. 9. 23:22
 44/55 anonim ***** válasza:
90%
megszűnne a Jobbik!
2011. jan. 10. 05:25
 45/55 anonim ***** válasza:

"És harcoljatok ellenük,(a "hitetlenek" ellen) amíg nem lesz több kísértés a hívők eltántorítására, s amíg a vallás egyes egyedül Allahé. " (8:39)

Ez a méreg!!!!!!!!!!!!

2011. jan. 10. 08:47
 46/55 anonim ***** válasza:
Ebbe mi a méreg? Megindokolnád?
2011. jan. 10. 09:01
 47/55 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

Szerintem a kerdezo a kerdes MEGFOGALMAZASABAN teved: amikor iszlam vilagot ir, nem a vallassal van igazan baja, hanem az iszlam fundamentalista politikai-katonai iranyzataval. Es az "elzarnak a vilagtol" nem fizikai taborba zarast jelent, hanem mi lenne ha az iszlam fundamentalizmust "kiemelnenk" a vilagbol, vagyis mi lenne, ha az iszlam fundamentalizmus nem utotte volna fel a fejet.

Szerintem ha nem lenne az iszlam nyilt vilaguralmi torekvese (amikor azt mondom "nyilt", tessek az ajatollahok altal tartott tomeggyulesek beszedeire es a hallgatosag viselkedesere gondolni), akkor valoszinuleg kulturalis viszaly lenne "mindossze".

Szerintem a nyugati kulturaban az emberek nagy tobbseget nem zavarja, hogy a masik milyen templomban imadkozik istenhez. A muzulmanokkal az a zavaro, hogy azt azt akarjak, hogy MINDENKI Allahhoz imadkozzek es az o kulturajuk szerint viselkedjek.

Ha ez a celjuk nem lenne, akkor beke lenne koztunk.

2011. jan. 10. 09:26
 48/55 A kérdező kommentje:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:22

"Nem tudom észrevetted e,hogy eleve te tettél fel egy provokatív fasiszta jellegű kérdést,és a hozzászólásaidban rendkívül agresszíven viselkedsz."

Szerintem a kérdés csak elméleti jellegű és mindössze arra lettem volna kiváncsi, hogy a visszamaradott eszméikkel mennyire maradtak volna el a világtól. Azért sem fasiszta a kérdésem, mert állandóan ŐK azok, akik azért rimánkodnak, hogy a nyugat miért van ott és hogy elegük van a nyugati globalizációból. A kérdés jogos. Agresszíven a 34%-os válaszra reagálok.

"Lovagolsz itt ezen a méreg sz@rságon,holott te vagy a világ szemete..."

Mivan, ha már nem megy az érvelés akkor jön a személyeskedés??? Világ szemete az a telibeb.aszott ku.rva any.ád!!!!

2011. jan. 10. 09:37
 49/55 A kérdező kommentje:

"Ha ez a celjuk nem lenne, akkor beke lenne koztunk."

Csakhogy az iszlám kizárólagos! Éppen ezért soha nem csak EZ a céljuk lesz. Az ő céljuk az, hogy mindenki allahoz imádkozzon!

Egyiptomban is az ajatollahok uszították a koptok ellen a muszlimokat? Vagy csak egyszerűen a muszlim nem bírja elviselni a más vallásúakat?

2011. jan. 10. 09:39
 50/55 anonim ***** válasza:
8%

"Világ szemete az a telibeb.aszott ku.rva any.ád!!!!"

Na jó... én mentem.

2011. jan. 10. 10:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!