Szerintetek mi történne pontosan Magyarországgal ez esetben?
legközelebb jártodban keltedben figyeld meg, hogy kik seprik az utcát, kik takarítják a középületeket, kik vannak a kukásautókon...
szerinted hány magyar lenne hajlandó ezeket a munkákat végezni helyettük?
A magyar nép alapvonása az,hogy ha nincs probléma akkor kreálunk egyet.
Ha őket elvinnénk nyilván megspórolnánk tömérdek pénzt amit adósság fizetésre,fejlesztésekre lehet fordítani.
Persze előbb-utóbb bele-bele kóstolnának a nagyok ott a parlamentben és a végén elszivárogna a pénz.
Nem tudom, szerintem nem férnének el egy lakatlan szigeten...
Én arra gondoltam, hogy Oroszországtól kellene vennünk egy lakatlan, szibériai 6-10 ezer négyzetkilométeres területet, ahol van fa, rétek, mezők és kirakni őket szerszámokkal, hogy kezdjenek egy új világot építeni maguknak, mint a zsidók Izrael alapításával.
És még őket nem is támadná senki, mint a zsidókat, szóval nyugalom lenne nekik.
Aztán jöhetne a többi probléma megoldása.
Sok gyárnak és építési vállalkozónak románokat és ukránokat kellene behoznia, mert az olcsó cigány feketemunkás munkaerő megszűnne. Átmenetileg lecsökkenne a konzervipar, mezőgazdaság, építőipar stb. teljesítménye.
A közbiztonság javulna, a szociális rendszer kiadásai csökkennének, bár sokan meglepődnének, hogy milyen kis mértékben.
A Jobbik megszűnne. A politika színvonala sokat javulna, mert megszűnne a cigányozás és az a kényszerképzet, hogy cigányok nélkül minden szép és jó lenne és minden bajért a cigányok felelősek.
Bár lehet, hogy a cigányok távozása miatt behozott románok, ukránok és pakik miatt újraalakulna a Jobbik és most már románozna meg ukránozna.
Az biztos, hogy a közbiztonság javulna, a segélyekre fordított pénz mehetne másra, börtönből feleennyi is elég lenne, rendőrből még annyi se.
A Monarchia szétesésekor megkaphattuk volna Ferenc József-földet (sziget Skandináviától északra). Nagy kár, hogy nem voltunk ilyen előre látóak.
"Az évi középhőmérséklet −12,8 °C. Az utóbbi 30 évben a legmagasabb regisztrált hőmérséklet 13 °C volt, a legalacsonyabb pedig −54 °C." "A helyi állatok közül a legjellemzőbb a jegesmedve, a sarki róka és a rozmár."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!