Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek mindenki nyuszi...

Szerintetek mindenki nyuszi lesz aki nem a maga hibájából adósodik el?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az elégedetlenségből származó "engedetlenséges " megmozdulásokra.Szerintem itt az idő valamihez nekikezdeni !Vannak ötleteitek ?
2011. jan. 3. 10:34
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

A komment megírásának időpontja: tegnap 17:28

Az ilyen okostojások azt nem fogják fel, hogy a bajba került adósok tényleg nem azok, akik rövid távú, magas kamatozású kölcsönöket vettek fel luxuscikkekre, plazmatévére, amit egy-két év alatt törlesztenek, hanem azok, akik lakást vettek.

Ebből az következik, hogy ma a dolgozó embernek luxus, hogy lakjon valahol, és ne éljen az utcán.

2011. jan. 4. 11:55
 32/40 anonim ***** válasza:
41%

"Mondom én: ha ti ennyire jól tudtátok, hogy jön a világválság, és nem a felvett összeget, hanem a kétszeresét kell visszafizetni: akkor a k.rva a.nyátokat! Miért nem szóltatok???"

Erről papolok, te nagyon sötét. Konkrétan a szűkebb ismerősi körömben két olyan családot ismerek, akiknek hiába mondtuk, hogy nem kell nektek a medence, nem kell a bazidrága SUV, nem kéne a Karib-tengeren kétszer két hetet nyaralni/év. Nem kell félévente nagyobb plazma tévé, nem kell a Váci utcában ruházkodni.

Tudod, mi volt a válasz? Hogy már miért ne? Megtehetik. Jó, és megtakarítás, tartalék van? Mi közünk hozzá? Most pedig ott tartanak, hogy megy a hiszti, megy a kesergés, hogy milyen rossz nekik, mert nem tudták. Sokan szóltak, sokan figyelmeztették őket, de nem hallgattak rá - most meg, hogy itt a baj, jönnek kölcsönkérni, és meg vannak sértődve, hogy nem kapnak. És még az én anyámat? Hát elmész te a tudod hova... Az adósok börtönébe. Vagy a híd alá.

Azt mondod, miért nem szóltam? Hát ismerlek? Remélem, nem. De ennyire sötét nem lehetsz. Hitelfelvétel előtt nem beszéltél senkivel, aki nem a bank embere? Nem jártál utána, milyen kockázattal jár egy hitel? Nem? És az én anyámat?

Gratulálok. Én szégyellem magam helyettetek.

2011. jan. 4. 12:02
 33/40 anonim ***** válasza:
75%

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:21

Ezzel az okoskodással egy gond van: akkora éhséglázadás közeleg, amire nem volt még példa.

Aminek nem az a vége, mint egy szabadságharcnak, hogy ha kivívták az emberek, amit akarnak, akkor béke lesz, hanem egy célja lesz: a túlélés.

Senki se fogja tétlenül nézni, hogy a gyereke éhen hal, megfagy a járdakövön, ha az anyja megfagy a saját hitelmentes házában (akinek persze úgy kell, mert nem gondolkodott előre ugyebár...)

Majd ha naponta jön egy erősebb, aki fegyvert tart a fejedhez, és megszerzi azt, amire most annyira büszke vagy, akkor gondolj arra, te miben van hibás.

2011. jan. 4. 12:04
 34/40 A kérdező kommentje:
Kérem szóljon hozzá kereset témában az az alkalmazott aki a 10.50 témában , mint nagy ház, két kocsi- és extrák annyira elégedett.Mondom akkor, amikor szlogenné vált, hogy dolgozom és nem érek rá pénzt keresni.
2011. jan. 4. 12:05
 35/40 anonim ***** válasza:

A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:50

:D

Bízd Orbánra! Majd lesz megint békekölcsön, amikor finoman államosítják a te jólmenő vállalkozásodat, kapsz pár ellenőrzést, és találnak némi elszámolási hibát

(ha nincs, csinálnak), és búcsút inthetsz neki.

Volt már ilyen a történelemben, kérdezd meg a nagyszüleidet, mi az a békekölcsön.

2011. jan. 4. 12:06
 36/40 anonim ***** válasza:
75%
Kérdezőnek a válaszom:Nem vagyok alkalmazott.Utolsónak:Kétlem,mivel külföldön van két gyáram,itthon egy.Teljesen saját technológia,meg letettem az asztalra pár világszabadalmat.Úgyhogy ne félts,engem nem fenyeget ez a veszély.
2011. jan. 4. 12:37
 37/40 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként meg hogy lehet a Fideszt a komcsikkal egy lapon emlegetni?Ha ők nincsenek,a magam fajta kvalitású emberek nem jutottak volna sehová.A komcsik azok az mszp.sek
2011. jan. 4. 12:57
 38/40 anonim ***** válasza:
50%

"A komcsik azok az mszp.sek"

Ez a mondat a gyakorlatban azt jelenti, hogy a leírója komolyan korlátolt, szűklátókörű, vagy halvány fogalma sincs a legalapvetőbb fogalmakról. Esetleg mindegyik.

2011. jan. 4. 13:36
 39/40 A kérdező kommentje:
OKÉ Elnézésedet kérem, ha ésszel,értelemmel és munkával keresed a jövedelmedet.Tényleg elnézést.
2011. jan. 4. 14:01
 40/40 anonim ***** válasza:
75%
"Ez a mondat a gyakorlatban azt jelenti, hogy a leírója komolyan korlátolt, szűk látókörű, vagy halvány fogalma sincs a legalapvetőbb fogalmakról. Esetleg mindegyik." Örülök az önéletrajzodnak.Ez már önmagában minősít.Tudom mi a különbség a kettő között,csak az a baj hogy nem sok.Ha látnád amiket én eddig létrehoztam az életben,nem mondanál semmit,csak a szádat tátnád.A kérdezőtől viszont én is elnézést kérek:Hirtelen csak magamból indultam ki,és sajnos valóban van sok olyan ember,aki nem önhibájából került hitel visszafizetési gondokba.Nekik sok sikert kívánok.
2011. jan. 4. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!