Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A petárda a hülyegyerekek...

A petárda a hülyegyerekek miatt lett betiltva, akik lerobbantgatták a saját ujjaikat, kezüket? Miért a többség szív pár béna miatt?

Figyelt kérdés

És azok miatt, akikre a petárdázók veszélyt jelentettek? Pl. terhes nők, idős emberek, akik megijednek tőle.

Rossz ember vagyok attól, hogy szeretem a petárdát, venni is fogok és a barátaimmal az egyikünk zárt udvarában fogjuk őket durrogtatni majd?

2010. dec. 30. 01:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%
Most komolyan ez jelenti valakinek a "szívást",hogy nem dobálhatja a petárdákat az udvaron legálisan? van még 5ezer féle tüzijáték meg minden szar amit lehet lövöldözni,nem fog semelyik 15 éves belehalni szerintem ebbe a (tagadhatatlanul) világrengető problémába..
2011. jan. 1. 21:46
 22/26 anonim ***** válasza:
22%

szerintem csak szimplán birka vagy!

inkább ittál volna -.-

2011. jan. 3. 01:00
 23/26 anonim ***** válasza:

"Lefogadom, hogy minden szomszédunknál legális a petárda egész évben, csak nálunk nem. Sz.r ez az ország, én azt mondom."

Hát ha szerinted ezért szar az ország,jobb is lesz mindenkinek ha itt hagyod.Van itt elég buta ember,nem fogsz hiányozni.

2011. jan. 3. 22:19
 24/26 anonim ***** válasza:

Pezsgos uvegben robbantotta valaki a tomegben ,

de szepen repultek a repeszek.

2011. jan. 3. 23:53
 25/26 anonim ***** válasza:

Dantes-el és a másik hasonló válaszadóval értek egyet .

Miért nem lehet akkor már atombombát "dobálni" az utcán ?

Esetleg a tömegbe lőni tank-al ?

Azért b***+ mert a kérdezőhöz hasonló idióták ki is próbálnák .

2011. jan. 21. 17:59
 26/26 A kérdező kommentje:
(LLLLLL)
2011. jan. 21. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!