Hegedűs Tamás (a Jobbik frakcióvezető-helyettese) korábban az SZDSZ-nek és a Hitgyülinek is a tagja volt! Nyikos László MSZMP-s volt! Hol van itt a "tiszta szív és múlt"?
Előző vagyok.
Vona helyében már kirúgattam volna...(vagy a jelentkezésekor utánanézettem volna, és fel sem veszem a pártba)
"ne személyeskedj! válasza:
a jobbik egy bohócpárt."
Ki is az aki személyeskedik állandóan?
1. "Nyikos László MSZMP-s volt"
Megmondanád, hogy a rendszerváltás előtt mennyi lehetősége volt a politikai pályákon az embereknek(megsúgom egy)?
2. "Hegedűs Tamás (a Jobbik frakcióvezető-helyettese) korábban az SZDSZ-nek és a Hitgyülinek is a tagja volt"- Nekem meg kiskoromban sötétkék volt a szemem. Mussolini szindikalista volt mielőtt fasisztavezér lett. Pál a keresztényeket üldözte mielőtt nem tudom hány napra megvakult. A fidesz annak idején liberalista párt volt csak már ez a szerep foglalt volt és imidzset váltott. Jimmy Carter asszem mezőgazdaságban dolgozott mielőtt elnök lett. A dolgok változnak, inkább dicsérned kellene azért, mert átállt még időben(mert érdemes figyelned a belépés és a kilépés dátumát is). Te még nem jöttél rá soha, hogy rossz helyen vagy és nem álltál át a jó helyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!