Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szeretnék náci lenni. Hogy...

Szeretnék náci lenni. Hogy kezdjem?

Figyelt kérdés
Van több skinhead is az osztályban meg Jobbikos akik mindenféle gyűlésekre járnak. nekem ettszik az egész egész meg tök menő a régi német himnusz és az indulók, meg a cigányokat is nagyon utálom, de még mindig nem vagyok elég jó. Pedig a Vezért is tisztelem. Csomó dolog még kimaradt nekem, meg nem tudok eleget a hazai és külfödihírekből, szóval szeretném tudni, hogy tudom továbbképenzi magam??
2010. dec. 15. 00:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%

"Pedig a jobbik szimpatizánsokat leginkább a nácikkal lehet összekeverni..."

Ezt hívják Freud-i elszólásnak. A lényeg, hogy nem azonosak, hanem bizonyos személyek ÖSSZEKEVERIK ŐKET! Köszönjük szépen az akaratlan igazmondásodat.

Én nem vagyok Jobbikos, de a Jobbikra szavaztam, és kikérem magamnak, hogy nácinak tituláljanak.

2010. dec. 15. 04:16
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
Nade kérem, ha valami úgy néz ki, mint egy kutya, ráadásul 4 lába van, akkor az nem más, mint egy kutya!
2010. dec. 15. 04:41
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Az első és legfontosabb dolog, hogy tetováltass a homlokodra egy horogkeresztet!
2010. dec. 15. 05:35
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi erővel a Fideszeseket meg a zsidókkal lehet összekötni NEM VÉLETLENÜL, hiszen Orbán is aláírta az Izrael-barátság meg kapcsolat szerződést. 100% Izrael yeah ez kell nekünk...
2010. dec. 15. 06:41
 15/26 anonim ***** válasza:
46%

kedves aptetejénlévő jobbikos... a szexuálpszichológia hogy jön ide? tudod te mi az a Freudi elszólás?

az az, amikor véletlenül félremondasz valamit, és az, amit kimondtál, tükrözi a (szexuális), belső, akár titkos vágyaidat.

de összekeverni két dolgot az q....a nem freudi elszólás, de mindegy...

most már értem milyen intelligens emberek szavaztak a szélsőjobbra.

2010. dec. 15. 07:01
 16/26 anonim ***** válasza:
50%
Sajnállak hogy ilyen beteg vagy!
2010. dec. 15. 07:18
 17/26 anonim ***** válasza:
25%
Halgasd a Vezért! Nekem fenn van a mobilomon az összes beszéde. Metrón nyomatom,hadd féljen,akinek meg nem inge! Ezenkívűl sose tagadd a holokauszt! Egy igazi náci elismeri! Jobbikra a kissebbik rosszként szavazz és halgasd a VEZÉRT!!
2010. dec. 15. 13:01
 18/26 anonim ***** válasza:
FAKE!!! Kéretik törölni!
2010. dec. 15. 14:08
 19/26 anonim ***** válasza:
Hiába írod le töbször is,nem te fogod megmondani ,mi a "FaKE"
2010. dec. 15. 14:10
 20/26 anonim ***** válasza:
72%

Vágd le a kezedet, és mutasd meg, hogy te keményebb vagy.

Hallgasd a Vezért, és a régi német himnuszt ne énekeld, mert arra nincs jogod, az royalista. Énekeld az igazi náci himnuszt.

A Vezér tiszteletét már említettem?

Hordj vaskeresztet, hogy megmutasd a világnak, hogy te nagy harcos vagy.

A külföldi és a hazai hírekből annyit kellene megjegyezni, hogy ha valami rossz történik, akkor az egy zsidó összeesküvés. Ha pozitív, akkor az azért van, mert meghaltak a zsidók.

Vágasd le a szemhéjadat, és tetováltass rá egy horogkeresztet.

A Vezért is tiszteld, mondtam már?

Ja és legyél magyar gárdista, és mond, hogy Görgey Artúrt utálod, mert meghaltál a szabadságharcban.

Nem utolsó sorban utáld Magyarországot, hiszen egy nácinak CSAK Németország a fontos. Költözz is oda, és énekeld a németeknek, hagy toloncoljanak ki Bulgáriába.

Ha Bulgáriában vagy, akkor menj Romániába, és foglald el Németországnak, és vigyél nekik egy kanna olajat, és mond, hogy neked köszönhetően folytathatják a második világháborút.

2010. dec. 16. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!