Szeretnék náci lenni. Hogy kezdjem?
"Pedig a jobbik szimpatizánsokat leginkább a nácikkal lehet összekeverni..."
Ezt hívják Freud-i elszólásnak. A lényeg, hogy nem azonosak, hanem bizonyos személyek ÖSSZEKEVERIK ŐKET! Köszönjük szépen az akaratlan igazmondásodat.
Én nem vagyok Jobbikos, de a Jobbikra szavaztam, és kikérem magamnak, hogy nácinak tituláljanak.
kedves aptetejénlévő jobbikos... a szexuálpszichológia hogy jön ide? tudod te mi az a Freudi elszólás?
az az, amikor véletlenül félremondasz valamit, és az, amit kimondtál, tükrözi a (szexuális), belső, akár titkos vágyaidat.
de összekeverni két dolgot az q....a nem freudi elszólás, de mindegy...
most már értem milyen intelligens emberek szavaztak a szélsőjobbra.
Vágd le a kezedet, és mutasd meg, hogy te keményebb vagy.
Hallgasd a Vezért, és a régi német himnuszt ne énekeld, mert arra nincs jogod, az royalista. Énekeld az igazi náci himnuszt.
A Vezér tiszteletét már említettem?
Hordj vaskeresztet, hogy megmutasd a világnak, hogy te nagy harcos vagy.
A külföldi és a hazai hírekből annyit kellene megjegyezni, hogy ha valami rossz történik, akkor az egy zsidó összeesküvés. Ha pozitív, akkor az azért van, mert meghaltak a zsidók.
Vágasd le a szemhéjadat, és tetováltass rá egy horogkeresztet.
A Vezért is tiszteld, mondtam már?
Ja és legyél magyar gárdista, és mond, hogy Görgey Artúrt utálod, mert meghaltál a szabadságharcban.
Nem utolsó sorban utáld Magyarországot, hiszen egy nácinak CSAK Németország a fontos. Költözz is oda, és énekeld a németeknek, hagy toloncoljanak ki Bulgáriába.
Ha Bulgáriában vagy, akkor menj Romániába, és foglald el Németországnak, és vigyél nekik egy kanna olajat, és mond, hogy neked köszönhetően folytathatják a második világháborút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!