Szeretnék náci lenni. Hogy kezdjem?
Figyelt kérdés
Van több skinhead is az osztályban meg Jobbikos akik mindenféle gyűlésekre járnak. nekem ettszik az egész egész meg tök menő a régi német himnusz és az indulók, meg a cigányokat is nagyon utálom, de még mindig nem vagyok elég jó. Pedig a Vezért is tisztelem. Csomó dolog még kimaradt nekem, meg nem tudok eleget a hazai és külfödihírekből, szóval szeretném tudni, hogy tudom továbbképenzi magam??2010. dec. 15. 00:07
1/26 anonim válasza:
Ez komoly, vagy viccelsz? Tényleg lehet valaki ennyire ostoba divatpincsi???
2/26 anonim válasza:
Légyszíves ne kevergesd itt a Jobbikosokat a skinheadekkel, de főleg ne a nácikkal.
3/26 anonim válasza:
-ha igazi náci akarsz lenni, akkor lépj be egy NS egyletbe. pl.: MNA
-ha egy arabbarát bohócbitnáci akarsz lenni, akkor lépj be a Magyar Gárdába és légy jobbik szimpatizáns.
5/26 anonim válasza:
Először is szabadulj meg agysejtjeid 80%-ától. Ha még nem tetted meg.
7/26 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
9/26 anonim válasza:
Neked valami baj van az agyaddal.Nem vertek még meg?
10/26 anonim válasza:
Pedig a jobbik szimpatizánsokat leginkább a nácikkal lehet összekeverni, NEM VÉLETLENÜL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!