Magyarországon nincs túl sok "haszontalan" irodista?
Igen az én ismerősömmel történt.
Az egyik a legjobb barátommal ( vagyis apukájával-kb 9 nap), a másik a szomszédommal ( feleségével-2 nap).
13:16
"aki ilyen ... nem a realitásban él sajnos"
Akkor hol élek szerinted? A te életed "realitás", mások élete "nem a realitás"? Kapj már a fejedhez, és gondolkozz már el, micsoda zöldségeket beszélsz!
14:21
A tesóm volt osztálytársa is hasonlóan vélekedett a hálapénzről (még a gimiben), orvosnak tanult, és mire elvégezte, már megváltozott a véleménye...
lehet h van kivétel, akkor maradjunk abban h csak a túlnyomó többség
de ezen miért akad ki bárki?
hívott már valaki orvosi ügyeletet pl ?
az addig meg s emoccan, amíg nem kapja meg a borítékot, de úgy is jártunk már, hogy azelső borítékra beadta az X injekciót, utána csak csóválta a fejét, hogy az nem hat, és persze addig csóválta h nincs mit tenni, amíg megkapta a második adag lóvét is, és akkor csoda történt, mert mégis volt nála más fajta fájd. csillapító is, amit képes volt beadni, de ha nincs a pénz, akkor soha az életben nem teszi ... (és ez nem egyedi eset, mielőtt valaki ezzel jön)
aki orvostanhallgató, n acsak menj majd gyakorlatokra , menj mentőzni stb, aztán szépen eltanulod, hogyan is működik ez, hogy a mentők se nagyon tudják, hol is kell megfogni a hordágyat, amíg nem kapják meg a pénzt ...
Az orvos tanulók majd rájönnek, hogy 3 választás van. Vagy magánkórházba mennek(ez ritka) vagy külföldre mennek(ez gyakori) vagy elfogadják a hálapénzt.
Ugyanis rájönnek, hogy lóf*sz a fizetésük. Kint többszörösét megkeresik mint itthon. Vagy kell egy plusz a fizetés mellé.(hálapénz)
Ápoló vagyok, nem kórházban. Nap n mint nap hívom az ügyeletet, jön a mentő. Akiket én ápolok, soha egy fillért nem adnak, nem is tudnak adni, mégis tisztességes ellátást kapnak.
60 éves vagyok, se hivatalnoknak, se orvosnak pénzt nem adtam, pedig szültem, gyerekem kórházban volt többször, az anyósomat kísérgettem hosszú betegségében orvoshoz, kórházba, apósomat szintén.
Telket vettem, felépítettem egy házat.
Ha az ellátással, ügyintézéssel problémám volt, azt azonnal szóvá tettem mindenhol, még melegében tisztáztam. Mindent megkaptam, ami megillet, többet pedig nem vártam.
A hivatalnokok munkáját ugyanolyan fontosnak látom, mint bárki másét, aki a munkaidejében dolgozik.
oké, hát szerencsés vagy na ... nemtok mást mondani, újabb példa, nekem nagymamám az idősek otthonában tulképpen napokig is fetrenghet a sz@rban, ha nem adok lóvét a kedves ápolónőknek, akkor fogalmam nincs, mégis hány hét után jutnának el oda, hogy tisztába teszik
na csak egy újabb példa, de mint említettem vala, ez kimeríthetetlen, de tudod mit, kedves orvostanhallgató? kívánom h te sose legyél ilyen !! komolyan !!!!!
(csak mert én is voltam mentőzni gyakorlaton, és vajhh minek köszönhető ez a hatalmas különbség, hogy ott ment a pénzezés rendesen, persze azt elismerem, hogy ez helyfüggő nagyon, és talán kisebb városokban nem annyira működik, bár a frász tudja, mert aztán egy 30 ezres kisvárosban is voltam ügyeleten, na ott is egy az egyben elvárták, szal csak ismételni tudom, h k. jó helyen élsz ....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!