Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon nincs túl sok...

Magyarországon nincs túl sok "haszontalan" irodista?

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 21:49
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
77%
Dehogynem. De akkor mégtöbb lenne a munkanélküli.
2010. dec. 13. 09:29
 32/50 anonim ***** válasza:
65%

ma 09:25

Nekem még sosem kellett borítékot csúsztatnom. Se polgármesteri hivatalnak, se földhivatalnak, se cégbíróságnak, ..., se orvosnak.

Próbáld ki egyszer, hogy nem adakozol, és egyből kiderül, hogy anélkül is megy :)))

2010. dec. 13. 11:48
 33/50 anonim ***** válasza:
65%

Mielőtt írnék egy választ, és bárki azzal vádolna, hogy biztos irodista vagyok, előtte közlöm, hogy jelenleg munkanélküli vagyok.

Tehát. Elég sok helyen megfordultam mostanság, ahol "irodisták" dolgoznak. Volt némi ügyem az apehhel is, meg önkormányzat, stb. Érdekes módon mindegyiket meg tudtam oldani az ügyintézési határidőn jóval belül, úgy, hogy nem kellett boríték sehová. Az APEH pl. 12 munkanapon belül véghatározatot hozott, olyat, amiben elismerte, hogy nekem van igazam. Az önkormányzatnál sem volt gond.

Úgyhogy nem nagyon értem én ezt a "túl sok irodista" szöveget.

2010. dec. 13. 11:54
 34/50 anonim ***** válasza:
40%

figyelj, akkor jó helyen laksz nagyon :)

nekem önkormányzatnál is csak úgy finoman megsúgták h borítékkal gyorsabban megy, na orvosról meg ne is beszéljünk, szinte fel van háborodva, mi a frászt akarok, ha nem adok borítékot ...

aztán meg volt h adtam neki, és érdekes módon mindjért átváltott más stílusra, és onnantól kezdve hajlandó volt velem foglalkozni egy kicsit és nem csak egy sablon-lapot kinyomtatni, szal sztem azért ez inkább jellemző, minthogy jaj de jól megy minden boríték nélkül (és erre most persze még 150 példát tudnék, én ezt tapasztaltam meg eddig mindehol)

2010. dec. 13. 11:59
 35/50 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, én is mindent meg tudok oldani boríték nélkül, pedig főleg Pesten, és Pest megyében mozgok. Én, pl. orvosnak tanulok, és biztosan tudom magamról, hogy nem vagyok képes elfogadni a hálapénzt, szóval nagyon fel tudom magam húzni az ilyen általánosításokon, hogy "minden orvos le se sz*r, amíg nem adsz borítékot", mert ez nem igaz. Biztos van olyan szektor, ahol túl sok irodai dolgozó van (irodista, ez milyen szó? :D), de pl. mellénk jól jönne egy pár "irodista", mert az adminisztráció nagyon sok órát elvesz a gyógyításra szánt időből, szóval igazán átcsoportosíthatnának néhány unatkozó irodai munkást.
2010. dec. 13. 12:34
 36/50 A kérdező kommentje:
Egy halott kiadása a kórházból "hálapénzzel"a főorvos zsebében 1-2 nap, anélkül, 1-2 hét...
2010. dec. 13. 12:42
 37/50 A kérdező kommentje:
itt Pesten
2010. dec. 13. 12:42
 38/50 anonim ***** válasza:
38%

jaja, kérdező, úgyse tudod meggyőzni, aki ilyen ... nem a realitásban él sajnos, de majd bekerül ő is ebbe a körforgásba, aztán megtapasztalja, én szinte már horror-történeteket tudnék mesélni, nem egyet

konkrétan egy nagyon durva, amikor akedves sebész főorvos a tervezett műtét előtt azért küldte haza borzalmas tílusban a nénikét, mert ugyan adott borítékot, de nem találta elégnek azt az összeget, aztán közölte vele, hogy ha megvan az összeg, akkor majsd jöjjön vissza és lesz műtét, addig nem

ugye ez is csak az én kitalációm, kedves válaszoló, és ilyen nincs ?

2010. dec. 13. 13:16
 39/50 A kérdező kommentje:
Egy kicsit elsodródtunk, de kívánom, hogy a tapasztalatlanok is kerüljenek hasonló helyzetbe, talán átértékelik a helyzetet...
2010. dec. 13. 13:22
 40/50 anonim ***** válasza:
Ilyen rémtörténetek keringenek igen, de ez a te ismerősöddel történt? A kedves beteg tett feljelentést? Na ugye... Mielőtt belekerültem volna az egyetemi életbe azelőtt rengeteget voltam kórházban, és soha, senki nem várta el a hálapénzt. Két koraszülött öcsém van, és amikor már kiderült, hogy életben maradnak, édesanyám akarta adni a borítékot, amit az orvos kerek-perec visszautasított, mert ő nem azért fog jobban bánni egy kisbabával, mert az édesanyja pénzt adott neki. Lehet rémtörténeteket hallani, igen, sőt valami valóságalapja biztosan van, de hogy az egész orvostársadalomra rásüssük a "hálapénzváró k*csög" bélyeget, az kissé durva.
2010. dec. 13. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!