Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon nincs túl sok...

Magyarországon nincs túl sok "haszontalan" irodista?

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 21:49
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
73%

Azt tudom, hogy a mi kisvárosunk önkormányzatánál a bele kilóg minden szerencsétlen ügyintézőnek.A munkaidő addig tart, amíg munka van.Kajaidőt ledolgozzák, de vagy el tudnak menni ebédelni, vagy nem.Ja és egyik sem rokonom, meg ismerős is 1-2 van.

Én meg nem vagyok irodista.

2010. dec. 12. 22:39
 12/50 anonim ***** válasza:
35%
Onnan tudom,hogy játszottak mert láttam.Nem akarom elhinni,hogy egy 4emeletes hatalmas irodaházban ennyi alkalmazott hasznos munkát csinál.Ugyan már.Mi lehet ennyi személyt igénylő szellemi munka?
2010. dec. 12. 22:44
 13/50 anonim ***** válasza:
56%

"Onnan tudom,hogy játszottak mert láttam.Nem akarom elhinni,hogy egy 4emeletes hatalmas irodaházban ennyi alkalmazott hasznos munkát csinál.Ugyan már.Mi lehet ennyi személyt igénylő szellemi munka?"

Lehet, hogy végzett már a munkával és mással töltötte a szabadidejét. Úgy értem a munka végét, hogy aznapra megcsinálta amit kellet.

Megint a programozót hozom példának. Megmondják neki, hogy van 20 napod ezt megcsinálni, de 19 nap alatt végzet, így maradt 1 szabad napja. Ez alatt nem csinál semmit. A munkát amit csinált nagyjából átnézte és ha van benne hiba azt a tesztelők megtalálják és vagy kijavítják vagy visszaküldik annak aki csinálta.

2010. dec. 12. 22:51
 14/50 anonim ***** válasza:
62%
Dehogynem.Csak még több munkanélküli állna sorba pecsételtetni.
2010. dec. 12. 23:13
 15/50 anonim ***** válasza:
55%
Dehogynem.Csak akkor mégtöbb munkanélküli állna sorba pecsételtetni.
2010. dec. 12. 23:15
 16/50 anonim ***** válasza:
74%

"Nem akarom elhinni,hogy egy 4emeletes hatalmas irodaházban ennyi alkalmazott hasznos munkát csinál.Ugyan már.Mi lehet ennyi személyt igénylő szellemi munka?"

ez azért durva

2010. dec. 12. 23:28
 17/50 anonim ***** válasza:
65%

hát igen tudod még mindig divat azt gondolni a nép nagy része számára h az a becsületes dolgozó, aki egész nap kétkezi munkát végez, és aki szellemileg merül ki idegileg naponta, az amolyan semmi, sőt munkát se végez ...

én is bekattanok az ilyen hozzáállástól

2010. dec. 12. 23:29
 18/50 anonim ***** válasza:
29%

Addig, amíg olyan sok hülye ember járkál szabadlábon, addig lesznek tartalékos papírtolgatók is. Ha mindenki értelmes lenne, egy darab ügyfélszolis sem kellene, neten mindent el lehetne intézni. Amit pedig nem, arra a jelen állomány töredéke elég lenne. Vajon ki menne be a bankba elintézni egy átutalást, vagy ki menne el egyéb okoból az önkormányzatra, ha mindent otthon is meg tudna csinálni mindenki (24/7-ben, a szgép. nem fárad el)?

Sajnos azonban amíg élnek olyan emberek, akik alapvető dolgokkal sincsenek tisztában, meg kell tanulni eltűrni a "tartalékosokat".

2010. dec. 12. 23:30
 19/50 anonim ***** válasza:
71%

22:44

egyszerű irigység beszél belőled, sztem keress magadnak egy 4 emeletes irodaházat és menj oda dolgozni

2010. dec. 12. 23:33
 20/50 A kérdező kommentje:

Kedves Z! (21:57)

Nem azt írtam, hogy minden irodista haszontalan.

2010. dec. 12. 23:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!