Magyarországon nincs túl sok "haszontalan" irodista?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 21:49
1/50 anonim válasza:
Kit nevezünk haszontalan irodistának.
Mert nem minden irodista haszontalan, és nem minden haszontalan ember irodista. Tele vannak a munkahelyek bölcsészekkel, olyan helyen, ahol szakirányú ember labdába sem rúg, holott elég lenne a középfokú is.
Kicsit pontosítsd, kérlek, hogy ki a haszontalan irodista!
2/50 anonim válasza:
de most ezt nem értem ... a bölcsész lenne az irodista ?? azért az durva sztem
3/50 anonim válasza:
Viszont az emberek munkáját nem becsülő emberből is elég van. Lásd: te.
4/50 anonim válasza:
Ki a haszontalan?
Önkormányzati dolgozó, informatikus, mérnök, könyvelő, matematikus?
5/50 anonim válasza:
Ott van haszontalan irodista (és más foglalkozású is), ahol a munka nincs jól megszervezve,és két ember végzi el azt is,amihez egy is elég lenne.
6/50 anonim válasza:
Dolgoztam egy hatalmas irodaépületben mint takaritó.Én aztán tudom mennyi naplopó irodista nyúlt az asztalokon,játszott a számitógépen,vagy éppen zabált.
7/50 anonim válasza:
hát mondjuk az ömnkormányzati dolgozók jó részét valóban ki lehetne tenni, elnézem h afele kb csak kávézik egész nap + netezik .... valami eszméletlen
8/50 anonim válasza:
mindenkinek aki munkája van meg kell becsülni. én előbb megyek olyan munkára hogy hajnal 5kor összeszedni a kukáat minthogy utcára kerüljek.
9/50 anonim válasza:
"Én aztán tudom mennyi naplopó irodista nyúlt az asztalokon,játszott a számitógépen,vagy éppen zabált."
És jön a kérdés, hogy honnan veszed, hogy játszottak?
Pl egy programozó egész nap a gép előtt ül mégis dolgozik. A számítógép a munkaeszköze.
10/50 A kérdező kommentje:
22:24 nagyjából megfogalmazta.
Nem lehetne kevesebb papírtologatót alkalmazni, a gazdaság hatékonyabb működéséhez?
2010. dec. 12. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!