Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarok nélkül hol tartana a...

Magyarok nélkül hol tartana a világ?

Figyelt kérdés

Ha nem úgy alakul a Honfoglalás, ahogy, ha el sem jutunk a Kárpát-medencébe. Ha nem lett volna Pulitzer József, Frank Darabont, Teller Ede, Szilárd Leó, Neumann János, Galamb József, Szent-Györgyi Albert, Wigner Jenő, Bay Zoltán, Charles Simonyi, Puskás Tivadar, Irinyi János, Nicolas Sarkozy, Bolyai János és elnézést azoktól akik kimaradtak a listáról, de csak érzékeltetni akartam a kérdés lényegét jó pár ismert névvel. Természetesen nem csak magyarokat, de erősen magyar származásúakat is írtam.

A kérdés egyrészt tudományos irányú; milyen lenne a világ hogyha ezeket a tudósokat és a felfedezéseiket, embereket és cselekedeteiket ott és akkor senki nem tette volna meg helyettük? Nagyban nézne ki máshogy a világ?

Kérem hogy senki ne kezdjen olyan okfejtésbe hogy ha nincsenek magyarok akkor mondjuk szláv államok lennének a Kárpát-medencében, mert nem erre irányul a kérdésem.

2010. dec. 7. 20:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
19%

ők nem magyarok voltak, hanem 100% zsidó származású magyarok.

Hiába akarod őket kérdező magyarosítani, nem azok voltak. Racionálisan kell látni.

2010. dec. 7. 21:13
 12/29 anonim ***** válasza:
39%

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:11

Jelentettem ezt a válaszodat. Ne szólj be a moderátoroknak mert elintéznek!

2010. dec. 7. 21:13
 13/29 anonim ***** válasza:

1. ne anyázz!

2. "Ő maga nem magyar, azonban a szülei, vagy az egyik szülője az" ha a szülei magyarok akkor ő is magyar!

2010. dec. 7. 21:14
 14/29 anonim ***** válasza:
83%
Akkor Sarkozy magyar? LOL!
2010. dec. 7. 21:15
 15/29 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:13"

Mégis miért? mi ebben a sértő vagy kitaláció? hol éltek ti? o.O

2010. dec. 7. 21:15
 16/29 anonim ***** válasza:
46%
akkor nincsenek is magyarok!
2010. dec. 7. 21:16
 17/29 A kérdező kommentje:

Nem, még mindig nem értem, miért kell belekeverni a zsidókat egy egyszerű kérdésbe. Van olyan kérdés az egész politika témakörben, amibe valahogy valaki nem visz bele zsidókat? A kérdés költői volt, nem kérek rá válaszokat.

21:14-es válaszoló:

Nicholas Sarkozy, Frank Darabont, esetleg Charles Simonyi kevésbé vallja magát magyarnak, ezért hívtam őket magyar származásúnak.

2010. dec. 7. 21:17
 18/29 anonim ***** válasza:

"Nem, még mindig nem értem, miért kell belekeverni a zsidókat egy egyszerű kérdésbe. "

Nem kell belekeverni, de te zsidó emberekről kérdeztél, zsidó embereket hoztál fel nagyrészt példának.

2010. dec. 7. 21:18
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
szerintem a kérdésed komolysága is megkérdőjelezhető!
2010. dec. 7. 21:19
 20/29 anonim ***** válasza:
52%
Azért mert a magyarság/magyar származás nem mérhető dolog. Kivéve, ha feltaláltál egy szerkezetet, amit ha feldugsz valakinek a seggébe, akkor egy lázmérőhöz hasonlóan megmutatja hogy hány százalékban magyar. Ez esetben visszavonom.
2010. dec. 7. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!