Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarok nélkül hol tartana a...

Magyarok nélkül hol tartana a világ?

Figyelt kérdés

Ha nem úgy alakul a Honfoglalás, ahogy, ha el sem jutunk a Kárpát-medencébe. Ha nem lett volna Pulitzer József, Frank Darabont, Teller Ede, Szilárd Leó, Neumann János, Galamb József, Szent-Györgyi Albert, Wigner Jenő, Bay Zoltán, Charles Simonyi, Puskás Tivadar, Irinyi János, Nicolas Sarkozy, Bolyai János és elnézést azoktól akik kimaradtak a listáról, de csak érzékeltetni akartam a kérdés lényegét jó pár ismert névvel. Természetesen nem csak magyarokat, de erősen magyar származásúakat is írtam.

A kérdés egyrészt tudományos irányú; milyen lenne a világ hogyha ezeket a tudósokat és a felfedezéseiket, embereket és cselekedeteiket ott és akkor senki nem tette volna meg helyettük? Nagyban nézne ki máshogy a világ?

Kérem hogy senki ne kezdjen olyan okfejtésbe hogy ha nincsenek magyarok akkor mondjuk szláv államok lennének a Kárpát-medencében, mert nem erre irányul a kérdésem.

2010. dec. 7. 20:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
38%
visszakérdeznék: "erősen magyar származású" ez mi? o.O
2010. dec. 7. 20:55
 2/29 anonim ***** válasza:
60%

"erősen magyar származású"

Neumann János, Pulitzer József, Teller Ede, Szilárd Leó, Wigner Jenő. Mindegyik zsidó volt...

Kíváncsi vagyok, most mi járhat a jobbikosok agyában:)

2010. dec. 7. 21:01
 3/29 anonim ***** válasza:
34%

"visszakérdeznék: "erősen magyar származású" ez mi? o.O"

Zsidó.

Amúgy néhány év lemaradással ugyanott tartanánk, mert ezeket a találmányokat előbb-utóbb úgyis feltalálná valaki más.

2010. dec. 7. 21:02
 4/29 anonim ***** válasza:
30%
Kicsit "erős" az "erősen magyar származás", ugyanis ezek nagy része német nevű (zsidó származású).
2010. dec. 7. 21:02
 5/29 anonim ***** válasza:
84%

A tudomány nem úgy megy hogy ha valamit nem talált volna fel valaki akkor az nem létezne. Ha nem X, akkor Y találja fel. Sok olyan példa is van egyébként, hogy valaki újra-feltalált valamit, vagy párhuzamosan találtak fel valamit a tudósok.

Úgyhogy a világ többé-kevésbé ott tartana magyarok nélkül, ahol tart most :P De ez minden népről elmondható.

2010. dec. 7. 21:07
 6/29 anonim ***** válasza:
84%

"Neumann János, Pulitzer József, Teller Ede, Szilárd Leó, Wigner Jenő. Mindegyik zsidó volt...

Kíváncsi vagyok, most mi járhat a jobbikosok agyában:)

"

Miért lennének zsidók? És valaki nem lehet magyar meg zsidó is? Hisz az egy vallás és nem származás.

Egyébként akkor felmerül a kérdés, hogy mi lett volna ezekkel a feltalálókkal, ha nem lett volna külföld? A legtöbbjük emigrált.(Pl: Amerikába elé sokan mentek)

2010. dec. 7. 21:08
 7/29 anonim ***** válasza:

"Miért lennének zsidók?"

[link]

2010. dec. 7. 21:10
 8/29 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg, mi lett volna, ha nem lett volna külföld? Mi lenne most, ha nem lett volna világ?
2010. dec. 7. 21:10
 9/29 A kérdező kommentje:

Erősen magyar származású: Ő maga nem magyar, azonban a szülei, vagy az egyik szülője az.

Én is tudom, hogy a találmányokat, amiket adtak a világnak, előbb-utóbb valaki más találta volna fel ugyanolyan, vagy hasonló formában, de mégis mennyivel lenne lemaradva most az emberiség a mostani önmagához képest, ha ezek mégsem akkor és ott születnek meg.

Akik pedig zsidókra gondoltak, egyszerűen csak a k*rva anyjukat.

2010. dec. 7. 21:11
 10/29 anonim ***** válasza:
8%
miért törölték a válaszomat? azt írtam, aki erősen magyar származású az nem lehet zsidó származású!
2010. dec. 7. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!