Most ennek a felese igaz nemde bár?!
Hallot már valaki ekkora marhaságokat ?
Nostradamus:
2010 A háború pokla mégis rázúdul a világra. A fõ hangsúly a vegyi fegyverek bevetésén lesz. A háború 2010 novemberétõl egészen 2014 októberéig fog tartani. A világháború két szakaszban zajlik majd le: az elsõben hagyományos fegyverekkel indul, majd atomfegyverek használatával teljesedik ki, a másodikban a prímet a már említett vegyi fegyverek viszik.
2014 A háború utáni élet meglehetõsen borzalmas lesz. Az emberek, akik egyáltalán túlélték, tele lesznek iszonyatos bõrbajokkal. Az út a háború végéhez egy borzalmas atompoklon át vezet, mert a nagyhatalmak 2011-ben bevetik egymás ellen az atomrakétákat is, Európa totál kikészül. Æm ez még nem elég a Közel-Keletieknek, és az arabok megindulnak Európa ellen iszonyatos vegyi fegyverek bevetésével tizedelve az amúgy is tönkretett európai lakosságot.
2016 Eddigre már lezajlottak a harmadik világháború utózengései is. Európa romokban hever. Növényzete, állatvilága csaknem teljesen elpusztult. Még tíz évig eltart, amíg Európa lassan-lassan ismét lakható lesz. A két szuperhatalom helyzete sem sokkal jobb.
2018 Mivel a két szuperhatalom és Európa lényegében elpusztult, Kína válik a világ urává. És bár a Föld egy része lakhatatlanná vált, a világ területeit a különbözõ hatalmak újra felosztják egymás között. Kína rendkívüli katonai erõt épít ki a levegõben. új pápát választanak, ez igen rossz kihatással lesz Rómára.
2023 A világgazdaság kezd a háború után lassan magához térni. úgy tûnik, mintha a világ tökéje egyetlen kézben összpontosul.
2024 Kína hatalmas ûrapparátust fejleszt ki és egymás után állítja Föld körüli pályára a felderítõ mûholdakat, mert tart egy japán támadástól. (Amerikától Oroszországtól, valamint Európától már nem kell tartania, mert ezek lényegében elpusztultak.) A háború után lefékezõdik az üvegházhatás kifejlõdése, sõt visszafelé tartanak a folyamatok, és például Franciaország és Itália között már levonul a korábbi áradás és ismét közlekedhet egymás között a két ország népessége -már ami megmaradt belõlük-.
2025 Európa lényegében még mindig lakhatatlan.
2026 Borzalmas bõrrák járvány sújtja a világot.
2028 új energia forrásokat fedez fel az emberiség. Ezek akusztikai jellegûek. Késõbb akusztikai fegyvereket is kifejlesztenek. Valószínûleg képesek lesznek az emberek a történelemben elõször az éhezést kiküszöbölni. Emberes ûrutazást hajtanak végre a Vénuszra.
Az a poén, hogy mindenki csak ezeket az elemzéseket tudja linkelni, de Nostradamus írásait, amiből talán az ember maga is el tudná dönteni, hogy igaza van-e vagy sem, azt már egyik sem.
Ha én mától azt mondom, hogy Nostradamus megjósolta az öszödi beszédet, az áprilisi fülkeforradalmat és Fekete Pákó felemelkedését a celebiparban, elhiszik nekem?
Ha annyira komolyan veszed, hogy felhúzod magad rajta, akkor meg is érdemled. Kit érdekel, hogy hány Nostradamus meg világvége hívő van? Ha nem értesz vele egyet, akkor röhögsz rajta. Meggyőzni nem fogod tudni az igazadról.
Engem szórakoztatnak az ilyen jósolgatások, mert érdekes összehasonlítani azzal, ami valójában van vagy lesz. Ezért szeretem a sci-fi könyveket is, meg Dänikent. Ő is leírta 87-ben, hogy 2010-ben tömegközlekedés lehet a Hold meg a Föld közt. :) (Vagy valami ilyesmit.)
"Ő is leírta 87-ben, hogy 2010-ben tömegközlekedés lehet a Hold meg a Föld közt. :) (Vagy valami ilyesmit.)"
Ezt én pont múlthéten olvastam tőle és igen csak szórakoztató volt. :)
Na, látod, Kérdező? Már itt is van. De most mit tudsz vele kezdeni?
Pl.:
Milyen az a "bőrrák járvány"?
Aztán azt mondja, Kína (aki a világ ura körülbelül) sorra lövi fel a felderítőműholdakat, mert Japán támadásától tart.
Mindegy, szóval érdekes lesz majd 15 év múlva olvasni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!