Melyik iskolába, vagy milyen iskolába kell jelentkeznem, hogy politikus legyek? -Hogy van ennek a menete
Először leszögeznék pár dolgot:
Nem érdekelnek az olyan válaszok,hogy tudjak jól hazudni,vagy épp,hogy ha most még van gerincem,ott elfogom veszíteni,és két lábon járó emlős leszek aki mégis gerinctelen..Meg az olyanok sem érdekelnek,hogy nagyravágyó vagyok,meg hülye..Mivel vallásos tisztelettudó ember vagyok.
18 éves vagyok,idén érettségizem,ezzel együtt ugyanígy ebben a tanévben fogok jelentkezni iskolákba,hátha felvételt nyerhetek.
Tudtok ilyen iskolát?Emellett pedig rettenetesen sokat kell ilyen iskolában tanulni?
Nem vagyok rossz tanuló,viszont a következő 10 évet teljes mértékben azért már nem szeretném tanulással tölteni,ezért lehet egy rendészetire adom be inkább a felvételit..
A legjobb esetben ha kitanulom nem szeretnék egy párthoz sem csatlakozni,mivel szeretnék egy új pártot alapítani,és így nem tudnak majd a múltammal köpködni.
"Nem érdekelnek az olyan válaszok,hogy tudjak jól hazudni,vagy épp,hogy ha most még van gerincem,ott elfogom veszíteni,és két lábon járó emlős leszek aki mégis gerinctelen..Meg az olyanok sem érdekelnek,hogy nagyravágyó vagyok,meg hülye."
Alkalmas vagy.
Akkor legyél jogász (ELTE) , vagy jelentkezz az államigazgatásira.(Corvinus) Még esetleg játszik a közgazdász is.
Egyetemen, főiskolán pedig tanulni kell. Ez a lényegük. Úgy ne legyél politikus, hogy még tanulni is lusta vagy, mert akkor veled sem fogunk egyről a kettőre jutni.
ma 11:20
Lefogadom valami látnokképzőre jártál,jársz iskolába..
Épp ezért írtam az idézett sort,hogy akik nem tudnak értelmesen hozzászólni maradjanak csöndben,és menjenek tovább egy fideszes,vagy egy jobbikos kérdéshez any.zni..
11:20 xDDD
És szerintem se kell a 8 általános:D
Na de a viccet félretéve hallottunk már olyanról hogy valakinek még az érettségije sincs meg(viszont a diplomája igen....)és bent trónol.
11:28
Lehet,de síkhülyén nem szeretnék ott ülni,mivel reggelire megennének:)
Köszönöm a válaszokat.
Sok sikert nektek az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!