Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyik iskolába, vagy milyen...

Melyik iskolába, vagy milyen iskolába kell jelentkeznem, hogy politikus legyek? -Hogy van ennek a menete

Figyelt kérdés

Először leszögeznék pár dolgot:

Nem érdekelnek az olyan válaszok,hogy tudjak jól hazudni,vagy épp,hogy ha most még van gerincem,ott elfogom veszíteni,és két lábon járó emlős leszek aki mégis gerinctelen..Meg az olyanok sem érdekelnek,hogy nagyravágyó vagyok,meg hülye..Mivel vallásos tisztelettudó ember vagyok.

18 éves vagyok,idén érettségizem,ezzel együtt ugyanígy ebben a tanévben fogok jelentkezni iskolákba,hátha felvételt nyerhetek.

Tudtok ilyen iskolát?Emellett pedig rettenetesen sokat kell ilyen iskolában tanulni?

Nem vagyok rossz tanuló,viszont a következő 10 évet teljes mértékben azért már nem szeretném tanulással tölteni,ezért lehet egy rendészetire adom be inkább a felvételit..

A legjobb esetben ha kitanulom nem szeretnék egy párthoz sem csatlakozni,mivel szeretnék egy új pártot alapítani,és így nem tudnak majd a múltammal köpködni.

2011. aug. 30. 11:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Még 8 általános se kell.
2011. aug. 30. 11:15
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Hát politológia szak az ami konkrétan politikusképzéssel foglalkozik, ez sztem minden nagyobb egyetemen megtalálható a bölcsészkaron belül, de egy csomó politikus jogot vagy közgazdot végzett, szóval nem kell feltétlenül politológiára menni, vannak szakpolitikusok akiknek mérnök diplomájuk van vagy szociális munkás, ez attól is függ, hogy politikán belül mire koncentrálnál főleg, ezek sima szakok szal 3+2 év után mindenképp végzel de szerintem a 3 is elég, viszont ha nem vagy hajlandó párthoz csatlakozni elég bonyolult lesz politikusnak lenned, de ha elvégzed a politológia szakot nálam jobban fogod látni az ilyesmit szóval lehet menni fog
2011. aug. 30. 11:18
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

"Nem érdekelnek az olyan válaszok,hogy tudjak jól hazudni,vagy épp,hogy ha most még van gerincem,ott elfogom veszíteni,és két lábon járó emlős leszek aki mégis gerinctelen..Meg az olyanok sem érdekelnek,hogy nagyravágyó vagyok,meg hülye."

Alkalmas vagy.

2011. aug. 30. 11:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor legyél jogász (ELTE) , vagy jelentkezz az államigazgatásira.(Corvinus) Még esetleg játszik a közgazdász is.

Egyetemen, főiskolán pedig tanulni kell. Ez a lényegük. Úgy ne legyél politikus, hogy még tanulni is lusta vagy, mert akkor veled sem fogunk egyről a kettőre jutni.

2011. aug. 30. 11:24
 5/16 A kérdező kommentje:

ma 11:20

Lefogadom valami látnokképzőre jártál,jársz iskolába..

Épp ezért írtam az idézett sort,hogy akik nem tudnak értelmesen hozzászólni maradjanak csöndben,és menjenek tovább egy fideszes,vagy egy jobbikos kérdéshez any.zni..

2011. aug. 30. 11:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

11:20 xDDD

És szerintem se kell a 8 általános:D

Na de a viccet félretéve hallottunk már olyanról hogy valakinek még az érettségije sincs meg(viszont a diplomája igen....)és bent trónol.

2011. aug. 30. 11:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy politikus légy, nem fontos a végzettség sem! Ez nem függ attól!
2011. aug. 30. 11:28
 8/16 A kérdező kommentje:

11:28

Lehet,de síkhülyén nem szeretnék ott ülni,mivel reggelire megennének:)

Köszönöm a válaszokat.

Sok sikert nektek az életben.

2011. aug. 30. 11:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
bakker már most utállak.:DD
2011. aug. 30. 11:34
 10/16 A kérdező kommentje:
32 oldalnyi okod van rá:)
2011. aug. 30. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!