Melyik iskolába, vagy milyen iskolába kell jelentkeznem, hogy politikus legyek? -Hogy van ennek a menete
Először leszögeznék pár dolgot:
Nem érdekelnek az olyan válaszok,hogy tudjak jól hazudni,vagy épp,hogy ha most még van gerincem,ott elfogom veszíteni,és két lábon járó emlős leszek aki mégis gerinctelen..Meg az olyanok sem érdekelnek,hogy nagyravágyó vagyok,meg hülye..Mivel vallásos tisztelettudó ember vagyok.
18 éves vagyok,idén érettségizem,ezzel együtt ugyanígy ebben a tanévben fogok jelentkezni iskolákba,hátha felvételt nyerhetek.
Tudtok ilyen iskolát?Emellett pedig rettenetesen sokat kell ilyen iskolában tanulni?
Nem vagyok rossz tanuló,viszont a következő 10 évet teljes mértékben azért már nem szeretném tanulással tölteni,ezért lehet egy rendészetire adom be inkább a felvételit..
A legjobb esetben ha kitanulom nem szeretnék egy párthoz sem csatlakozni,mivel szeretnék egy új pártot alapítani,és így nem tudnak majd a múltammal köpködni.
Nem attól fognak megenni reggelire ne aggódj, hogy iskolázatlan vagy! Ha elég talpraesett vagy, jó a kiállásod, tudsz úgy hazudni, mintha olvasnál akkor akár most is mehetsz!
11:28-as voltam
Szerintem ez nem igaz.
Ha valaki úgy hazudik,mint a vízfolyás,akkor is egyszer belefog bukni,majd még egyszer és így tovább végül pedig az embereknél teljesen hiteltelenné válik.
Nem mellesleg ha nem hazudik az ember,hanem valóban érti mit beszél,gyakran őrületbe tudja kergetni a "konkurenciát".
Emellett én tenni szeretnék az országért.-Ennél a pontnál sokan mosolyognak gondolom,de nem úgy értem,hogy na most vissza Erdélyt,és a Felvidéket..
Ha csak havonta 5000 forinttal több marad az embereknél,mert valamit jól csináltam kezdetnek az is elég..
Szegény családból származom,és ezt az érzést soha nem fogom elfelejteni..Áttudom érezni,mit gondolnak a szegény emberek.Ez az egy cél lebeg a szemem előtt,hogy segíthessek.
Ha valaki pedig azt írná,hogy ha magamtól korrupt nem leszek,akkor rásegítenének,és zsarolnának,megvesztegetnének,én Isten bizony az összes létező médiában pontos adatokkal kikiabálnám..
Egyszóval tanulni akarok,érteni amennyire csak lehet a majd körülöttem zajló dolgokat,és a szegényeknek egy kis reménysugárt nyújtani.
Nem érdekel ki hiszi,ki nem,vagy,hogy hányan mondják hogy ilyet nem lehet csinálni..Nem egy ember volt ár a történelemben.
A politikusság népszerűségi verseny, be kell vágni a nagyon egyszerű-rendes-ember pózt, különben nem választják meg.
Másrészt valóban nem kell hozzá politológia szak, csak ott jól össze vannak foglalva a hozzávalók.
Egyébként ha ilyen gyakorlatiasabb akkor inkább a háttérben végezd a dolgod és ne akarj ilyen nyilatkozós-sajtóval kapcsolatban lévő figura lenni, mert azt csak kevesen bírják idegekkel.
Szia!
Hitler és Sztálin is 8 osztállyal lett diktátor.
Nem kell oda semmi csak tudás, mint ahogy ők csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!