Már egy hete fűrészelnek a szomszédban, de nagyüzemben, meddig tűrjem?
Figyelt kérdés
Kisgyerekkel vagyok itthon ebéd után fektetem, illetve fektetném, mert minden nap 1 órától kb. 4-5ig nagyüzemben fűrészelik a fát. Traktor, körfűrész, 4-5 ember. Megy a traktor a fűrész stb., kertes házban lakunk, kertvárosban, műanyag ablakokkal, de már nem bírom, hogy nem tudom elaltatni a gyereket és teljesen felborult az életünk. Szólni ezeknek nem lehet, olyanok. mit lehetne tenni?2010. nov. 11. 14:41
11/11 anonim válasza:
Kérdező, szerintem cserélnünk kéne. Te átköltözöl ebbe a 9. emeleti lyukba, amit panel lakásnak hívnak, vitázol a felső szomszéddal, amikor eláztat meg amikor bömbölteti a tévéjét, vitázol az alsó szomszéddal, amikor bömbölteti a zenének még jóindulattal se nevezhető zajt, vitázol a dohányzó szomszédokkal, hogy ne bagózzanak a liftbe, vitázol a közös képviselővel és a házmesterrel, hogy ugyan figyeljenek már a közös helyiségek záraira, mert bárki bejön és lop, vitázol a közös képviselővel, hogy ne terheljék rád meg a többi becsületes emberre a nem fizetők költségeit... Én meg nyugodtan elleszek a kertes lakásban és hallgatom a kellemes fűrészelést akár éjjel-nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!