Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Már egy hete fűrészelnek a...

Már egy hete fűrészelnek a szomszédban, de nagyüzemben, meddig tűrjem?

Figyelt kérdés
Kisgyerekkel vagyok itthon ebéd után fektetem, illetve fektetném, mert minden nap 1 órától kb. 4-5ig nagyüzemben fűrészelik a fát. Traktor, körfűrész, 4-5 ember. Megy a traktor a fűrész stb., kertes házban lakunk, kertvárosban, műanyag ablakokkal, de már nem bírom, hogy nem tudom elaltatni a gyereket és teljesen felborult az életünk. Szólni ezeknek nem lehet, olyanok. mit lehetne tenni?
2010. nov. 11. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Én bizony megkérdezném ugyan honnan loptak ennyi fát,hogy még mindíg fűrészelnek? Nem sok mindent tudsz tenni. A szomszédunkban tavaly megvették a lakás, (sorházi) Áprilistól július végéig állandóan javították. Lépcsőcsere, fúrás, faragás, és rggel 6-tól este 8-ig is itt voltak. Én már azt hittem megőrülök. Mondtam is, ha újraépítik sem lett volna ennyi zaj. Lepergett róluk. Nem is voltak jó szomszédok, hál istennek hamar elköltöztek.
2010. nov. 11. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Lehet, hogy felújítanak, építkeznek, majd ha ti lesztek ilyen helyzetben, más is megorrol rátok, akkor meg ti nem fogadjátok el...
2010. nov. 11. 14:56
 3/11 A kérdező kommentje:
írtam, hogy fát fűrészelnek, nem építkeznek, nem újítanak és a vicc, hogy még csak nem is fával fűtenek, hanem gázzal, hogy honnan vették nemtudom, de már totál idegbeteg vagyok, szerintem más lenne ha maguknak vágnák, vgay felújítanának, stb.
2010. nov. 11. 15:01
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Fát fűrészelni éppen nem tilos.

A gyerkőc is egész jól tudna aludni tőle, ha téged nem idegesítene.

Sztem nyugodj bele.

2010. nov. 11. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Ez mitől politika?
2010. nov. 11. 15:21
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Semmit,nyugodj bele.Nappal nem tilos fát fűrészelni.Próbáld a kisgyereket máskor fektetni.Türelem,egyszer majd csak elfogy a fa:)
2010. nov. 11. 15:22
 7/11 A kérdező kommentje:
hát legyen: majd csak abba hagyják....
2010. nov. 11. 15:24
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Biztos azért politika,mert a kérdező azt szeretné,ha az ilyen esetekre is lenne valami törvény.Kisgyermekek nyugalmának megzavarása ebéd utáni alvásnál,amit 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel lehetne büntetni...:)
2010. nov. 11. 15:26
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Én is asztalos műhelyt üzemeltetek. És tiszteletben tartom vasárnap a korai órákat. Máskor nem érdekel ki akar aludni. Szerintem őket sem fogja.
2010. nov. 11. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
Ja és a kérdésre: Semmit. Ha életed végéig dolgoznak, vagy eltűröd vagy elköltözöl.
2010. nov. 11. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!