A szomszédban 2 méteres a gaz, parlagfű, az önkormányzat semmit sem tesz, kihez fordulhatok?
Figyelt kérdés
2008. aug. 7. 14:58
1/11 anonim válasza:
Szerintem lekéne ülni a szomszéddal beszélgetni..hátha megtudod győzni,hogy levágja a sok gazt!Ha nem megy a dolog,akkor valami mást ki kell találni,csak én mást nem tudok :S
2/11 anonim válasza:
Menj, és segíts neki lekaszálni. Nem kell rögtön hatóságokhoz fordulni.
3/11 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele... de hányszor!!!
Szivesen segítenék, ha hagyná...
2008. aug. 7. 16:05
4/11 anonim válasza:
Hello! Fel kell jelenteni az önkormányzatnál és akkor ők kimennek és figyelmeztetik az illetőt.
5/11 anonim válasza:
Igen.Mivel a parlagfű tönkreteszi az ember egészségét tehetsz feljelentést.És ha a figyelmeztetés után sem írja ki a parlagfüvet akkor komoly pénzbüntetésre is számíthat.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem arra hajtok, hogy megbüntessék, csak vágja le végre! Már 4 éve gond ez, már elég volt!!
2008. aug. 7. 21:25
7/11 anonim válasza:
Nekem ugyanez a gondom.Mellettünk egy üres telek van,úgyhogy az illetőt nem lehet elkapni.Legalább 2m-es a csalán nyár elején vágta le egyszer és ennyi.Én ráadásul allergiás vagyok,és a lányom meg retteg a kígyóktól és hát ilyen dzsungelben prímán megvannak az ilyen állatok.A másik szomszéd is panaszkodik,azt mondták 2500 ft-ért lehet tenni feljelentést.Azon vagyok hogy ezt meg fogom tenni,mert ez nem állapot.Bár ha ezt törvénybe hozták nem értem miért kell feljelenteni,miért nem intézheti hivatalból az önkormányzat.
8/11 anonim válasza:
Legegyszerűbb módja, hogy eltűnjön a parlagfű: hagyni, ahogy van. Mivel a bolygatott területeket kedveli, ezért azzal, hogy írtják, csak a további életét biztosítják. 3-4 évig hagyni kell és magától eltűnik.
9/11 anonim válasza:
A pápai tanácson, a polgármesternél, a Jenőhöz. A Polgár Úrhoz, a Jenőhöz, a Polgár Úr Jenőhöööz.
A Polgármester Hivatalhoz, a Jenőhöz. A Polgár Jenő Hivatalba, a Jenő Úrhoz.
10/11 anonim válasza:
Mielőtt nagyon belemennénk a túllihegésbe, érdemes a másik oldalról is körbejárni a témát: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!