A magyar árja faj?
Nem hinném, hogy "árja" lenne lásd: tatárjárás, 150 éves Török uralom, Kunok behívása, németek be- és kitelepítése, bevándorlók.
Ezen események is bizonyítják, hogy nincs olyan aki 100%-ig magyar (genetikailag), tehát ha a magyar árja akkor van legalább 20-30 árja faj is.
De biztos van aki szerint igen is az és neki is megvannak az érvei.
A lepontozás azért van mert az árja faj elmélet szélső jobboldali. A jobboldali válaszokat a balodaliak lepontozzák és ez fordítva is igaz.
Én úgy hallottam, hogy magasabbnak számítottunk mint a szlávok és az újlatinok, de ez lehet, hogy csak azért volt, mert a németek nyalni akartak a japánoknak, és néhány magyar azt mondta, hogy a magyar és a japán rokon népek.
De ne Hitler rögeszméje szerint rangsorold a népedet. Ezért egyetértek a románokkal, akik a dákó-román elméletet tartják igaznak, mert ez nem lerombolta a nemzeti öntudatukat, hanem felemelte, a magyarság nemzeti öntudatára.
Gondolom, hogy a zsidók sem veszik szent írásnak a Mein Kopfot.
"Olvass Mein Campfot,"
1. fel sem fogtad az elméletüket
2. ha már azt ajánlod, hogy olvassa azt a sz@rt akkor írd le helyesen a címét!
"amit szerintem Hitler is megerősítene "
Mondd csak a XXI. században miért tartod tudós szaktekintélynek Hitlert?
Hitler nem értett ezekhez a dolgokhoz, a "nézeteit" is másoktól lopta és keverte, természetesen a saját szája íze szerint.
Ezt csinálja minden szélsőjobbos, ezért idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!